Сейчас начнется бокс. Я ставлю 500 грн. на Кличко. Кто ответит - против? Проиграл - сделал перевод на выигравшего. Есть уверенные в выиграше британца? Писать здесь же в теме.
Азартні ігри на гроші, в Україні дозволені лише державі ... А "базар" та "отвєчать" то на зону а не до мене ... Та й Вам ваші гроші ще пригодяться ... ...
Йому вже давно на пенсію потрібно було звалювати ... а то дочекався допоки дупу йому надеруть ... Для чого до старості "дотягнув" ... ??? І доки думав молодим в голову стукати буде ... ??? До Бердичева, до Бердичева його... !!! Брат прилаштує !!! ...
Не дивно,досить нудний бій.В Кличка купа помилок,окрім того що він досить непогано стояв на носочках ,на відміну від британця ,який уже після п"ятого раунду стояв на п"ятах. Отправлено с моего XT1585 через Tapatalk
Нажаль реальність ... Він вже старкуватий для того, щоб його молодняк тлумив ... давно потрібно було кидати а не тягнути до останнього, щоб над ним глумилися ... ...
Ви бували в ринзі, шановний? При всій до вас повазі, не маєте прав називати бійця "старим пердуном". Тим більш це був видовищний і цікавий бій.
я думал в пятом раунде будет кирдык, но устоял и в шестом отличная ответка, если честно не ожидал. ну а концовка то такое проиграл но достойно.
Шановні околобоксери, скажіт щось посуті. Якщо маєте щось казати. Якщо не розумієте ніц нічого в спорті, то краще не пхайтеся. Бо пивні животики луснуть.