Прошу допомоги в визначенні автентичності парадног штика без клейм. Кнопка бутафорна, гарда і закінчення ручки з магнітного металу.
Доброго. В конце 2000-х данный девайс продавался в Харькове в многих ТЦ отделах торговавших ножами как сувенир, цена 250-280 гр. За штуку.
А, що ви скажите на це? На цьому сайті продавався, знайшов в архіві. Те фото, що ви добавили не аргумент, було багато різновидів які будуть відрізнятись від ваших фото.
Не подумайте, що я сумніваюсь в ваших експертних заключеннях, але якщо вони масово продавались то десь повинні бути фото точно такого з описом, що то репліка. Добавте фото будь-ласка.
Шановні учасники форуму, дякую всім за активну участь в обговоренні, мені всерівно копія це чи оригінал. Для себе цікаво розібратись. Хто просто пише що копія прошу аргументувати свої припущення бо копії тримав в руках цей не схожий на ті копії що я тримав. Я аргументував свої припущення фото такого оригіналу. Якщо допоможе можу зняти накладки якщо це прояснить картину, але якщо хтось знає як там повинно бути в оригінала.
В оригинале заклёпки,у вас болтики.На фото не надо ссылаться,ваше изделие близко не такое.Покажите хоть один парадник с пяткой и гардой черного цвета,и из магнитного металла.Если вам все равно то поставьте его в сервант и рассказывайте гостям какой у вас оригинал.
Обратите внимание на клин. Такое впечатление что он весь в следах от прокатного станка. Возможно конечно тень падает на фото, но ладно если бы на одном фото был данный косяк, а так на всех. С ув!
Дякую, більше не коментуйте, в вашій не компетенції впевнився. Я думаю що якщо вам показати парадний штик на трьох заклепках то у вас взагалі буде збій системи.
Мені подобається з вами спілкуватись, думаю ми знайдемо відповідь на мій пост. Слідів від прокатного станка немає, то так на тих фотках вийшло. Було дуже складно сфотографувати лезо бо все відбавається. А ті мікро царапки від поліролю попередній власник хотів красоту навести, їх видно під певним кутом, навіть не звернув увагу, що нафото таквийшло. Що на це скажите? Додаткові фото додаю.
Хотів вставити свої 5 копійок на рахунок магнітного металу, но подумав що зара почнется, і почалося)..
По этим фото нормальный клин. Да странностей хватает по вашему предмету , однозначно) Может рукоблудил кто то?
Покажите на болтах.Парадников через меня прошли десятки и с ручкой из оленьего рога и на трёх заклёпках,а вот на болтах нет.Если вы такой компетентный знаток ,чего совета спрашиваете,
На болтах я вже добавив той що без зацепа чи то також копія, та і на аукціоні час від часу продаються.