Гутен таг камради! Оце пріваліло мені сьогодні ось таке паперове щастя Було в бачку від австро-венгерської польової кухні. Книжечки і бомажки троха ваняють овечим жиром і місцями просочені ним, але то фігня - головне історична цінність для мене. Цікавить про що книжечки на готиці, може хто шарить в готиці і допоможе з перекладом?
В книзі інструкція, як за допомогою слонів побудувати конЦерватору клуню. Як побудувати коммунізм він вже прочитав. Классні знахідки. А бачок живий?
Живий, з кришкою. Але не алюмінєвий а стальний. Не було можливості забрати бо не влазиться в натовський рюкзак, приникав на потім. Та й не знаю чи є сенс його тягнути додому.
куркуляка. ні! гірше! ти заразився бацилою комуняцтва від похабича та його банди. хоч світлини бачка покажи.
Шалом потихонечку вам!!То книга о тяжкой судьбе гуцульских слоников лесорубов!!!Спрячте и не показывайте!!!!А то кисельман раскажет шо бандеровцы слоников замордували!!!
Яке камуняцтво, ви шо не бачите шо там по гєрманскі написано? Не було фотіка з собою Ось фото другого, так він такий самий тільки з кришкою і в кращому стані
тре' забирати потім зробити бричку та туристів кулішом за грубі гроші годувати. мені братній відсоток за бізнеспляну
Беріть вище. То часи бабці Австрії. А те, що на польській мові, то писали хто як умів - по-німецьки, по-польськи, по-українськи.