Шановні камради! Допоможіть із визначенням "пальців" для траків. Довжина "пальців" - 70 см, діаметр - 2,5 см. Невже "Тигр"? Дякую!
Доброго всім дня.Переміряв діаметр трака штангелем-реально получається не 25, а 30 мм(з врахуванням корозії) Перший раз міряв рулеткою.Може це допоможе у визначенні? Дякую.
Ніякий не КВ. Пальці мають свою історію:в роки війни у дворі господаря пальців стояло чотири німецьких танки.Залишилося кілька траків від них,які він років вісім назад успішно здав на металобрухт.Для мене було одне не зрозуміло-пальці від Тигра чи Пантери.Але вчора у телефонній розмові з одним із камрадів я вияснив,що пальці від Тигра:довжина 700 мм,діаметр 28 мм.Поміряв ще раз-воно. Тому дякую за увагу всім,тему можна закривати.
Я Вам страшную тайну открою, что длинна ранних траков КВ 1 была именно 700 мм, сам находил такие, посмотрите мои темы, кстати и фото скопировали с моей темы http://xn--80aaxgqbdi.xn--p1ai/publ/1-1-0-302 А насчет того, что стояло во дворе во время это очередной рассказ с родни танков в речках и болотах
Я не буду з Вами сперечатися на тему втоплених Тигрів і сомів,які в них живуть.Я знаю лише,що на подвір'ї були німецькі танки.Параметри виставлених мною пальців відповідають тигровським.На Вашому фото є розміри трака КВ,але нема розмірів пальця.Зрештою нема сенсу в подальшій полеміці-пальці вже мають нового господаря. З повагою...
Априори пальцы не могуть быть меньше длинны самого трака, вот камрад нашел траки с КВ вместе с пальцами https://reibert.info/threads/ocenite-trak-tanka-kv-1s-cheljabinskogo-proiz-va.1021260/ Сравните с Вашим, они идентичны
Вы, простите, сами эти НЕМЕЦКИЕ ТАНКИ видели ? Если так уверенно ЗНАЕТЕ. Если видели, то зачем задавать вопрос: "От чего пальцы ?" А если видели со слов хозяина двора, то хотелось бы узнать, сколько лет ему было на тот момент. А то, по нехитрым подсчетам, если бы он родился в 1943 году, то, на сегодняшний день ему должно быть 75 лет. Форум для того и создан, чтобы в спорах и аргументах рождалась истина. А Вам, простите, начхать на ссылки и аргументы, потому что Вам очень хочется, чтобы пальцы были именно ТИГРОВСКИМИ. Новому владельцу - мои поздравления..
Вибачайте,але Ваші аргументи примітивні і нагадують:"Ви суслика бачили,а він там є." Який Ви привели аргумент із ідентичними пальцями ? Відколи це 70 см стали ідентичними 65 см?Що там можна роздивитися на фото? Траки-так,а пальці-ні, лише їх незначна частина.Де вказаний діаметр КВшного пальця шановн" експерти"?
Не рвите себе сердце, уважаемый.. Топикастер уже все для себя определил. Сказано ТИГР, значит ТИГР. А Вы, со своим КВ...
Доброго ранку шановні "експерти".Не спиться Вам,значить Ви самі не впевнені в своїх висновках.Так, для себе я вже все вияснив.Як я можу вірити шановному камраду Хайнц,який стверджує,що "апріорі пальці не можуть бути менші довжини самого трака". Може з КВ так і є,я не знайшов ніде згадок про розміри КВешних пальців.Але німецькі конструктори не знали про висновки камрада Хайнц і зробили траки до Тигра довжиною 725 мм і пальці довжиною 716 мм і діаметром 28 мм.Відкрийте у Гуглі статтю "Танк Тигр( у Вікіпедії),де чітко написано:"Между собой траки соединени пальцами длиною 716 мм и диаметром 28 мм" Я зробив на самому початку дві помилки:недбало поміряв пальці і не відкрив Гугл,хотів зекономити час.До речі,на викладених камрадом Хайнц фото знову нема ніяких розмірів пальців КВ. З повагою..
Ну, наконец-то... Хоть с запозданием, но самокритично.. Вы сначала даете НЕПРАВИЛЬНЫЕ замеры и просите ОПРЕДЕЛИТЬ принадлежность: 1."Шановні камради! Допоможіть із визначенням "пальців" для траків. Довжина "пальців" - 70 см, діаметр - 2,5 см. Невже "Тигр"? Дякую!", 2.Доброго всім дня.Переміряв діаметр трака штангелем-реально получається не 25, а 30 мм(з врахуванням корозії) Перший раз міряв рулеткою.Може це допоможе у визначенні? Дякую." Потом гуглите и находите ПРАВИЛЬНЫЕ размеры и, сами для себя, делаете выводы, от чего же все-таки пальцы: "Але вчора у телефонній розмові з одним із камрадів я вияснив,що пальці від Тигра:довжина 700 мм,діаметр 28 мм.Поміряв ще раз-воно. Тому дякую за увагу всім,тему можна закривати." А далее еще интереснее: "Але німецькі конструктори не знали про висновки камрада Хайнц і зробили траки до Тигра довжиною 725 мм і пальці довжиною 716 мм і діаметром 28 мм.Відкрийте у Гуглі статтю "Танк Тигр( у Вікіпедії),де чітко написано:"Между собой траки соединени пальцами длиною 716 мм и диаметром 28 мм" Так какие, все-таки, КОНКРЕТНЫЕ размеры пальцев ????????? Может, сначала, нужно было почистить, сделать правильные замеры и только потом задавать вопросы ?
Головне- красиво зіскочити з теми, по принципу :"Сам дурак."Я все ще чекаю на розміри пальців КВ,бо з Тигром вже все всім ясно.Відносно поради камрада Oleg_zav,то восени планую пройтися з МД по подвір'ї мого випадкового знайомого,зараз там все заросло бур'янами.Попередню згоду вже отримав,якщо не передумає.
А может первоначально и надо было дать правильные размеры пальцев? А то вроде как к "экспертам" обращаетесь Или просто желание выдать желаемое за действительное? Серж, Штурм,ты ж танкист, проясни мне, как могут размеры пальцев быть длиннее размеров самих траков, или может я чего-то не понимаю? По поводу размеров пальцев и длинны траков, тут как бэ все ясно, да и почему только Тигра, а не скажем, Королевская Тигра? Оно ж еще реже встречается Ну а поводу Тигры приведу фразу из классика
Длинее могут, незначительно. За счет утолщения на конце. Не везде палец заходит в трак заподлицо. Вот пример..