Пальці від траків Тигра?

Тема у розділі 'Техніка та важке озброєння', створена користувачем ervinzbotr, 25 чер 2018.

1. ervinzbotr

ervinzbotr Stabsgefreiter

Повідомлення:
    101
    Шановні камради! Допоможіть із визначенням "пальців" для траків. Довжина "пальців" - 70 см, діаметр - 2,5 см. Невже "Тигр"? Дякую!

Images:

IMG_20180625_180927.jpg
    IMG_20180625_180937.jpg
    IMG_20180625_180942.jpg
    IMG_20180625_180958.jpg
    IMG_20180625_181013.jpg
    Андрій Заболотній, Рост76 та Roma_1985 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Компас шлюпковмй КТ-М1м магнітний в гарному та робочому стані. Діаметр корпусу -16,5 см. Висота: 20...
      3800 грн.
    2. Канистра алюминиевая 3л
      300 грн.
    3. Скло з кабіни літака??? Довжина 57,5 см. Висота 43,5см. Товщина 1,5см.
      800 грн.
    4. Різьба 20 мм, по ключу 22 мм. Перевірив ,тримає .
      125 грн.
    5. Годинник в робочому стані.
      1500 грн.
  3. ervinzbotr

Повідомлення:
    101
    Доброго всім дня.Переміряв діаметр трака штангелем-реально получається не 25, а 30 мм(з врахуванням корозії) Перший раз міряв рулеткою.Може це допоможе у визначенні? Дякую.

Roma_1985 подобається це.
  4. чейз

чейз Stabsgefreiter

Повідомлення:
    203
    Адреса:
    Украина
    КВ

Roma_1985 та A10A подобається це.
  5. ervinzbotr

Повідомлення:
    101
    Ніякий не КВ. Пальці мають свою історію:в роки війни у дворі господаря пальців стояло чотири німецьких танки.Залишилося кілька траків від них,які він років вісім назад успішно здав на металобрухт.Для мене було одне не зрозуміло-пальці від Тигра чи Пантери.Але вчора у телефонній розмові з одним із камрадів я вияснив,що пальці від Тигра:довжина 700 мм,діаметр 28 мм.Поміряв ще раз-воно. Тому дякую за увагу всім,тему можна закривати.

Lucifer 888 та Roma_1985 подобається це.
  6. Хайнц

Хайнц Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    1.408
    Адреса:
    КОВО,45 км восточнее от PanzerShtrasse
    Я Вам страшную тайну открою, что длинна ранних траков КВ 1 была именно 700 мм, сам находил такие, посмотрите мои темы, кстати и фото скопировали с моей темы
    http://xn--80aaxgqbdi.xn--p1ai/publ/1-1-0-302
    А насчет того, что стояло во дворе во время это очередной рассказ с родни танков в речках и болотах :)

Roma_1985 та Bakay подобається це.
  7. ervinzbotr

Повідомлення:
    101
    Я не буду з Вами сперечатися на тему втоплених Тигрів і сомів,які в них живуть.Я знаю лише,що на подвір'ї були німецькі танки.Параметри виставлених мною пальців відповідають тигровським.На Вашому фото є розміри трака КВ,але нема розмірів пальця.Зрештою нема сенсу в подальшій полеміці-пальці вже мають нового господаря. З повагою...

Reinhardt та gall 83 подобається це.
  8. Хайнц

Хайнц Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    1.408
    Адреса:
    Априори пальцы не могуть быть меньше длинны самого трака, вот камрад нашел траки с КВ вместе с пальцами
    https://reibert.info/threads/ocenite-trak-tanka-kv-1s-cheljabinskogo-proiz-va.1021260/
    Сравните с Вашим, они идентичны :beer:

Roma_1985 та Bakay подобається це.
  9. Штурм

Штурм General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    488
    Лоти
      на продажу:
    42
      продані:
    882
    Повідомлення:
    10.736
    Адреса:
    OSTWALL
    Вы, простите, сами эти НЕМЕЦКИЕ ТАНКИ видели ? Если так уверенно ЗНАЕТЕ. Если видели, то зачем задавать вопрос: "От чего пальцы ?" А если видели со слов хозяина двора, то хотелось бы узнать, сколько лет ему было на тот момент. А то, по нехитрым подсчетам, если бы он родился в 1943 году, то, на сегодняшний день ему должно быть 75 лет. Форум для того и создан, чтобы в спорах и аргументах рождалась истина. А Вам, простите, начхать на ссылки и аргументы, потому что Вам очень хочется, чтобы пальцы были именно ТИГРОВСКИМИ. Новому владельцу - мои поздравления..

Piasterol, Gogi 514 та Хайнц подобається це.
  10. ervinzbotr

Повідомлення:
    101
    Вибачайте,але Ваші аргументи примітивні і нагадують:"Ви суслика бачили,а він там є." Який Ви привели аргумент із ідентичними пальцями ? Відколи це 70 см стали ідентичними 65 см?Що там можна роздивитися на фото? Траки-так,а пальці-ні, лише їх незначна частина.Де вказаний діаметр КВшного пальця шановн" експерти"?

Roman_14/88 та gall 83 подобається це.
  11. Хайнц

Хайнц Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    1.408
    Адреса:
    Хорошо а так?
    https://reibert.info/threads/traki-kv-palcy-k-nim.531963/

12. Штурм

Штурм General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    488
    Лоти
      на продажу:
    42
      продані:
    882
    Повідомлення:
    10.736
    Адреса:
    OSTWALL
    Не рвите себе сердце, уважаемый.. Топикастер уже все для себя определил. Сказано ТИГР, значит ТИГР. А Вы, со своим КВ...

Mihhail-s та Хайнц подобається це.
  13. ervinzbotr

Повідомлення:
    101
    Доброго ранку шановні "експерти".Не спиться Вам,значить Ви самі не впевнені в своїх висновках.Так, для себе я вже все вияснив.Як я можу вірити шановному камраду Хайнц,який стверджує,що "апріорі пальці не можуть бути менші довжини самого трака". Може з КВ так і є,я не знайшов ніде згадок про розміри КВешних пальців.Але німецькі конструктори не знали про висновки камрада Хайнц і зробили траки до Тигра довжиною 725 мм і пальці довжиною 716 мм і діаметром 28 мм.Відкрийте у Гуглі статтю "Танк Тигр( у Вікіпедії),де чітко написано:"Между собой траки соединени пальцами длиною 716 мм и диаметром 28 мм" Я зробив на самому початку дві помилки:недбало поміряв пальці і не відкрив Гугл,хотів зекономити час.До речі,на викладених камрадом Хайнц фото знову нема ніяких розмірів пальців КВ. З повагою..

gall 83 та Штурм подобається це.
  14. Штурм

Штурм General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    488
    Лоти
      на продажу:
    42
      продані:
    882
    Повідомлення:
    10.736
    Адреса:
    OSTWALL
    Ну, наконец-то... Хоть с запозданием, но самокритично.. Вы сначала даете НЕПРАВИЛЬНЫЕ замеры и просите ОПРЕДЕЛИТЬ принадлежность: 1."Шановні камради! Допоможіть із визначенням "пальців" для траків. Довжина "пальців" - 70 см, діаметр - 2,5 см. Невже "Тигр"? Дякую!", 2.Доброго всім дня.Переміряв діаметр трака штангелем-реально получається не 25, а 30 мм(з врахуванням корозії) Перший раз міряв рулеткою.Може це допоможе у визначенні? Дякую."

Потом гуглите и находите ПРАВИЛЬНЫЕ размеры и, сами для себя, делаете выводы, от чего же все-таки пальцы: "Але вчора у телефонній розмові з одним із камрадів я вияснив,що пальці від Тигра:довжина 700 мм,діаметр 28 мм.Поміряв ще раз-воно. Тому дякую за увагу всім,тему можна закривати."

А далее еще интереснее: "Але німецькі конструктори не знали про висновки камрада Хайнц і зробили траки до Тигра довжиною 725 мм і пальці довжиною 716 мм і діаметром 28 мм.Відкрийте у Гуглі статтю "Танк Тигр( у Вікіпедії),де чітко написано:"Между собой траки соединени пальцами длиною 716 мм и диаметром 28 мм"

Так какие, все-таки, КОНКРЕТНЫЕ размеры пальцев ????????? Может, сначала, нужно было почистить, сделать правильные замеры и только потом задавать вопросы ?

shoomaher609, Roma_1985, Хайнц та ще 1-му подобається це.
  15. oleg_zav

oleg_zav Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    2.200
    Адреса:
    Харьков Украина
    Если танки когда стоят в каждом дворе теряют траки, то далеко не должны уехать, ищите сами танки.:beer:

16. ervinzbotr

Повідомлення:
    101
    Головне- красиво зіскочити з теми, по принципу :"Сам дурак."Я все ще чекаю на розміри пальців КВ,бо з Тигром вже все всім ясно.Відносно поради камрада Oleg_zav,то восени планую пройтися з МД по подвір'ї мого випадкового знайомого,зараз там все заросло бур'янами.Попередню згоду вже отримав,якщо не передумає.

oleg_zav подобається це.
  17. Хайнц

Хайнц Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    1.408
    Адреса:
    А может первоначально и надо было дать правильные размеры пальцев?
    А то вроде как к "экспертам" обращаетесь :smile_8:
    Или просто желание выдать желаемое за действительное?
    Серж, Штурм,ты ж танкист, проясни мне, как могут размеры пальцев быть длиннее размеров самих траков, или может я чего-то не понимаю?
    По поводу размеров пальцев и длинны траков, тут как бэ все ясно, да и почему только Тигра, а не скажем, Королевская Тигра? Оно ж еще реже встречается :)
    Ну а поводу Тигры приведу фразу из классика

shoomaher609 подобається це.
  18. Штурм

Штурм General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    488
    Лоти
      на продажу:
    42
      продані:
    882
    Повідомлення:
    10.736
    Адреса:
    OSTWALL
    Длинее могут, незначительно. За счет утолщения на конце. Не везде палец заходит в трак заподлицо. Вот пример..

Images:

TRAK34_YRALSKII.jpg
    44901_ffe5d2b61014a91a1dd2708110aa0ac6.jpg
    Хайнц та Roma_1985 подобається це.