Вечер добрый . Вчера увидел посткр на стенке дома в городе Стрий. " Паб SS " Приходь і відстой свою точку зору. На фоне войска СС. Всё так красиво, офомленно в серых тонах. Народ кто из стрия ? Ато там где адрес там оторвано было. Был ли кто там и каково там в том пабе ? Несколько постеров таких видел.
Паб називається Бункер і косять вони під львівську Криївку. Знаходяться в будинку де магазин Барвінок по вул. С.Стрільців.
Читал в журнале каком-то. Жалкое подобие Криивки. Примерно как кафе Блиндаж в Киеве. То есть совсем никак.
По перше: не Стрій, а Стрий (по рос. Стрый). Навчіться грамотно писати назву міста в якому проживаєте. Та й назва міста пишеться з великої літери. По друге: цей паб відкрили ще рік тому. (Він ще працює?) По третє: там не дві руни SS, а одна S. По четверте: покемонство і взагалі вінегрет. Іншими словами: ЗІ Як тільки відкрили, там було дійсно дві зіґ-руни, тобто SS. Пізніше одумалися... Якось, думаю, зайду гляну. Стукаю у двері, а там питають (косять, значить, під Львівську "Криївку") : - Гасло? Я їм: - Майне ере гес труе! (Meine Ehre heißt Treue!) - ??? - Честь моя - вірність! - ??? - У вас як паб називається? - Бункер СС... - Яке гасло СС? - ??? - Добре. Яке у вас гасло? - Слава Україні... - Ви, що хворі на голову?! Давай, відчиняй двері! Відчинив...
шановний мій друже, Андрію(як що я правильно пам"ятаю), перш, ніж сфабриковувати те, що тоді відбулося в цьому закладі, слід було зазначити, що назва закладу звучить "Бункер.UA" - про те було вам повідомлено ще на вході (про це свідчить навіть запис камери, що знімала)(http://bynker.at.ua/ - це посилання на сайт, де детально можна розгледіти присутність блискавки на логотипі, що в принципі і підрозумівалося, а не руни, тим більше не СС) Далі..У афішах, котрі робили хлопці з УНА-УНСО, саме вони вказали у назві "сс" і повідомили адміністрацію закладу вже постфактом... І до речі, слів "Ви, що хворі на голову?! Давай, відчиняй двері! " - з ваших уст, мій друже, не лунало - це факт! І зайшли ви туди не випадково, а саме в гості до хлопців, що організували дискусійний клуб, а "БУНКЕР" лише люб"язно надав їм приміщення! Чесно кажучи, доволі низько з вашого боку... Незалежно слухаючи ваші там розмови, зробили неоднозначні висновки... А до ВАС лише одне питаня:"Як ви думаєте, чи повинні стрияни знати галса тих, хто їх як і більшовики знащували?" і ще одне:"Ви фанат СС?"Думаю, не логічно було б питати у кожного, хто прийде до закладу німецькі патріотичні гасла... Та й зрештою...може досить вже озлоблюватись на людей і оприлюднювати нісенітниці на люди? ви ж могли це сказати особисто...тоді, коли це сталося...Приходьте якось, побесідуймо!А отого не робіть, не грішіть...піст, все таки...
В июне этого года был в этом заведении. Эмоции положительные: - порадовали цены (по сравнению с одесскими...) и обслуживание; - неплохой интерьер; - наличие мини-библиотеки, кой чего даже можно прикупить (что я и сделал); - отдельный "футбольный зал"; - туалет со стихами на стене и т.д. отдельный респект за флягу с медовухой! П.С.1: - при расчете выдали визитку заведения, его рекламный проспект и памятку об истории г. Стрый! П.С.2: - в заведении можно прикупить папироску (не траву!!!) для погружения в эпоху...