Вітаю шановне товариство! Принесли такий предмет, зі слів - шифоньєрна знахідка. Виглядає пристойно, як на свої роки. На одному номері, все працює як годинник. Здається, має рідне вороніння, хоча й частково утратив колір і є потертості. Клейма, які побачив - сфотографував. Магазин видається за нерідний, корпус цілий, а денце трохи "погризене", можливо доукомплектовувався. Вкрай необхідного в хазяйстві предмету типу дудки, цівки чи труби - нема й не було, і в приватних повідомленнях він НЕ знайдеться. Спитати куди задівся - ні в кого. Велике прохання оцінити, планується на аукціон як є. Всім заздалегідь дякую!!!
Менше ніж за 1200 нема сенсу продавати. Може і за 1400 піти, якщо трохи почекати, але для цього репутацію потрібно мати (навіть для меншої ціни)... З повагою
Вообще не угадаешь. Я вот например в этом году не купил. Чисто побоялся , что на основную сделку в тот момент может не хватить. А потом пожалел. И думаю что глядя на количество ставок не только я! Победила единственная ставка!!! Вот ссылка https://reibert.info/lots/niz-s-kozhuhom.810803