Доброго дня. Підкажіть,що за вінтовка була?І що знею робити?потрібна комусь в такому стані.Чи розрізати навпіл та закинути на брухт. Дякую!!! За фото вибачаюсь,тай кращі зробити зараз не можу,хворію.
Здравствуйте. К-98, из семейства Маузер) Зачем в металлолом поставте на аукцион с 1гр. интерес будет.
всегда веселит текст ,когда пишут, будет ли интерес или в метал? и в основном задают вопрос те, что в теме и знают что в металл не целесообразно сдавать. на следующий раз когда выставит кто нибудь реально стоящую вещь и будет задавать такой вопрос, нужно будет все кто будет отписываться в теме, чтоб говорили что нужно сдавать на металл. интересно будет посмотреть на того кто создает тему и подобные вопросы задает, будет держать свое слово или нет?.)))
Дякую за таку розгорнуту відповідь. Начну з того, що для мене ця тематика незнайома, хібащо поверхнево. Потім , стан тієї палки такий , що реально хочеться кинути її на кучу.Забрав її в одного дідка на металі, сказав ,що з старої хати. Взяв із любопитства , щоб знати чим було при житті. Дякую. Попробуємо запитати в "скільки коштує", а потім вирішу ,що робити.
я не говорю именно за вас. были тут такие что башенную танковую тюрель под мг так оценивали и интересовались)
Розумієте, для когось і турель може здаватись простою деталлю, якщо нерозуміється на цьому. Коротенько про свою історію: колись я знайшов передню полку з "тигряка", для мене це була проста деталь, але за неї активно почали писати в ПП(даже 500грн давали), і щоб нікого неображати , виставив на аукціон.В результаті 10700грн. Так що ситуації бувають різні.Тай форум функціонує для того щоб визначити , та вигідно купити або продати.