Всіх вітаю буду вдячний за допомогу помітив на своєму стеблю що різьба коротша від стандартних і присутніх ось такі дві риски одну з них обвів що це може бути? Повинен бути німецький є орли буду всім вдячний за допомогу з повагою
...не бАчиться ЩО у них корОтше ??? ... бачиться ДЕЩО ІНША посадочна поверхня у муфту - це не впливає на швидкість польоту кулі... ...Ви "обвели" - тепер зовсім нічрго не розібрати : поки що "рИски" - це ГРЕБІНЬ на затворі, що підпирає пружину викидача (екстрактора) в положенні "закрИто" див фото :
Я обвів не гребінь там з двух сторін вздовж гребня є риски ось якщо з двух сторін і не обведяно я думав то просто коротша різьба дякую що пояснили за неї
...різьба всередині (і зі значним запАсом)... ...то фрезу, що вирізає цей гребінь робітник поставив занадто глИбоко... (це допустИмо...)
Я просто вже коли зустрічав затвор з такими самими особливостями як і на цьому в одного чоловіка думав може це особливість якоїсь партії або року випуска дякую за пояснення з повагою
...можливо ? партія(серія) - рік - підприємство (країна-виробник) (теж колись такі "борозни" зустрічАлися, здається на "DOU.43" ?) ...це НЕ КРИТИЧНИЙ розмір...
А чому посадочна поверхня під муфту інакша? Це немає якогось общого пояснення можливо так робили в якийсь певний проміжок часу?
Так я розумію що не критичний просто цікаво було чи це не від року залеже або чогось подібного хотілось би про це побільше взнати те що не критичний зрозуміло бо муфта в нього встановлюєця без проблем