оскорбление після покупки

Тема у розділі 'Питання по роботі форуму REIBERT', створена користувачем olegkiruchyk, 29 січ 2016.

1. olegkiruchyk

olegkiruchyk Obergefreiter

Повідомлення:
    313
    Адреса:
    луцьк
    Я придбав на форум хочу висаити всью перепискеу з продавцем так як я вважаю що він є крадений. Чому продавець реагує так агресивно на продажу його. Перед тим говорив мені що він його з АТО взяв. Я хочу потавити продавця на місце так як в преписці я получив від нього погрози в мою сторону. Прошу розібратися з цим горе атошником продавцем краденого .Я запропонував йому віддати його назакд після чого відмова в категоричній формі. Я рахую що ніхто немає права засуджувати ображати покупця після продажу а ввияснити походження я хочу більш за все йього продавця. Де він взяв в якій бригаді він знаходився так як приціл є новий .

1. Рамка, неплохой исходник. Треугольный целик и пенёк. Все резьбы гуд ! Основная 13х1 - живая, но пару...
      15000 грн.
    2. Развёртка (коническая), для правки - корректировки камор в ММГ или СХП барабанах РН. Дата изготовлен...
      240 грн.
    3. В 380 калибре .нарезы присуствуют . Деактив в виде сверления зделаю в месте где укажет покупатель .
      12000 грн.
    4. 20000 грн.
    5. Молоток. Родное воронение. Отличнейший сохран на такие годы !
      2800 грн.
  2. Frostrunner

Frostrunner Не спеши

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    2.986
    Адреса:
    Киев
    Давай подробней-ссылки на предмет и продавца

Почему думаете, что предмет краденный?

И такие темы лучше создавать в Черном списке, там есть специальные модераторы для решения таких вопросов.

Romachick подобається це.
  3. al.odessit

al.odessit Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    202
    Грамотность зашкаливает. Видимо речь идет о прицеле, и есть подозрение что он был изъят из партии отправленной добровольцами в зону ато.

4. Окопщик

Окопщик Leutnant

Повідомлення:
    1.582
    Адреса:
    На щедрой земле
    А какие основания есть считать его краденым?Потому,что он -новый?С уважением.

5. al.odessit

al.odessit Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    202
    Эй,я выступаю лишь переводчиком )))