Доброго! Рештки взривака на 4-му фото точно від неї? Бо це А-670м, з 30-мм гармати. Якщо відстань до ЛБЗ невелика (нуль або близько до нуля), то припущу, що підари могли шмаляти РГБ-60 із бомбомета РБУ-6000, використавши адаптований взривак. Чисто як версія, на істину не претендую.
Дякую, це випадкова знахідка Слава Богу далеко, Старкон.. Потім добавлю фото ями, радіус осколків доволі добрий був, подібні фрагменти на подвір’я прилітали Орієнтовно 1- 1,5рокі тому підари пустили
У С-300 - 20 тис. готових уражуючих елементів вагою по 2,5 г кожний, було б "сито" по довколишніх деревах. Такі великі уламки, я на фото - більше схожі на осколково-фугасну БЧ балістичної ракети. До речі, на фото в руках - уламки сталеві, магнітні? Бо буває і титановий сплав.
Вітаю! Шматки в руках не магнітні, схоже на алюміній (дюраль?) Просто вони дуже грубі, не зустрічав такі
Ще поцікавлюсь Осколки прості, чи можна ідентифікувати ракету по цим запчастинам Яма 3-4метра Деталі від двигуна? Що робить кругла штука з написами? Вкручено електро-капсюля
Велика полоска не біля мене, не буду писати А от менша не магнітна але важка- їх дві Ці штучки теж зацікавили Подовгаста- алюміній, а от велика пластикова, навіщо вона? додаю фото