Кришка "німець" ESB 41,розмальована. Цікавить,що до чого Пряжка совєтікус,рання.Хотів би теж почути висновки. Оселедниці.Знаю що до чого,просто цікаво Ну і підсумочок.Я так розумію якісь підсумок для зіпа? Дякую!!!!!
Ну а в чём вы разглядели признаки ранней пряжки? Стальная, оцинкованная, под брезентовый ремень, ворота с левой стороны, паянные одной деталью. Классический вариант эпохи позднего застоя-перестройки.
Хромировать пряжки - обычный дембельский шик. Но если вам хочется верить, что она у вас одна на свете, а умы ценителей пока не в состоянии оценить её по достоинству… Воля ваша.
Ну поперше я нічого не стверджував,а просто описав предмет,а іменно чим він відрізняється від того,про який ви кажете!А вам порада!! Якщо знання давлять на мозок і це заважає нормально спілкуватись,то кращє не спілкуйтесь,а тихесенько радійте своїм досягненням. Ну і наостанок.Мені так по цимбалах скількі вона коштує і чи коштує взагалі щось.Просто цікаво
Поїхали далі! На металевих пряжках СА,останніх випусків той же зацеп припаяний по іньшому чим в моєму,а це полюбому вказує на ранні випуски,я не кажу про сорокові роки,може бути і післявійна. З мого посилання вказується,що і для ВОХР могло робитись(це як приклад) В любому розкладі,це не "поздняк",як стверджуєте ви