В продаже следующие лоты: (Все части уже упакованы в пакетики и ждут отправки) Лот №1: Рамка (пустая, кистяк для начинки) - 250 грн. Лот №2: Затворная рама(боёк, морда, штифт) - 250 грн. Лот №3: Возвратная пружина (б.у., свои функции выполняет) - 50 грн. Лот №4: Клапанный механизм (Есть дефект, на фото видно, комплект) - 200 грн. Лот №5: Кнопка экстракции магазина (комплект) - 50 грн. Лот №6: Курок (в комплекте с пружинной) - 150 грн.
Лот №7: Накладки на рукоять - 100 грн. Лот №8: Винт поджимной - 50 грн. Лот №9: Затворная задержка - 100 грн. Лот №10: Предохранитель - 50 грн. Лот №11: Спусковой крючок - 100 грн.
Є питання по лоту. 1. Яка причина розборки? 2. Запобіжник пошкоджений і працювати не буде судячи з фото. Він продається як не робочий? 3. Пружина на спусковому теж пошкоджений і працювати не повинна. Воно як не робоче теж йде?
Предохранитель Работает - это раз (но ресурс небольшой остался) едет как рабочий. Пружина рабочая, там же видно что зуб на конце есть для того чтоб тягу держать, товарищ если не покупаете не пишите, у меня нет времени на болтовню. Те кто будет покупать будет общаться в личке и ответы будут даны.
Мені потрібен запобіжник і пружинка. Але пружинка в мене зіскакує з тяги. Там крючок чогось не тримає, у вас він в загалі зрізаний, тому і запитав. Бо вона в такому стані не повиина працювати нормально.А по запобіжнику, там майже не має робочого тіла, тому й питаю. А в пп чи тут питати моя особиста справа, не потрібно так реагувати. Мені головне, щоб деталі пішли, а не мотлох купляти. Також Ваша реакція не провокує мене придбати у Вас деталі. З повагою , Av@kS.
слухайте, ви думаєте ви мені одні пишите тіпа "ти не прав, я знаю як треба" - мені щодня десятками так пишуть (на різних ресурсах: Пром.юа, вк, райберт, укрбоард) мені просто надоїло нормально реагувати на так вічні "Заумні фрази"