Потрібно вказвти діаметр труби, тому що вони були 25 і 30. В мене схожий Бушнель 1,5-4,5, купив в Ібісі років 15-20 тому за ціною еквівалентною 50 дол. Вони тоді скрізь були, в тому числі на Розетці. В мене натуральний кореєць, але ті, що продавалися пізніше, особливо в інтернетмагазинах, там тільки надпис що Корея. По ціні, думаю дорожче, ніж я купував, тому що ціни на оптику виросли. Але це за умови ретельного огляду (оптику можно вбити швидко) і якщо він не для пневматики. Для оцінки дуже важлива наявність упаковки і документів. Новій він коштує зараз приблизно 8-10 тис., за БУ я б просив 4. Зверху фарба, чи анодований алюміній. (щось підозріло блистить) Якщо фарба - ціна різко падає. На чому стояв, який настріл? Яке кріпленні, ластохвіст чи вівер? По якості - претензій вагалі не має, нормальний робочий приціл. І паралакс, і чіткість барабанчиків відповідають ціні. Якщо не вистачає грошей на Люпольд чи інший бренд, це адекватний вибір на не духе потужний калібр (в мене був на 5,6).
Лінійка, то зайве, там же написано, що вхідна лінза 44 мм. Ви штангелем проміряйте діаметр труби. Хто така спарка? Мабуть , на комбінованій рушниці? Якій? По фото кріплення, так нічого і не зрозуміло. Схоже на ластохвіст. Закрийте защолки і поміряйте штангелем відстань. Взнайте, на чоиму стояв і вже можно загуглити по моделі рушниці, яке там кріплення. Я не вийо....пендрююсь, просто з відповідей буде зрозуміло, чи стане кріплення на мою рушницю, або чи стане приціл в моє кріплення. А так ніфіга не відомо.
Якщо кріплення сталеве, може трапитися, що кріплення дорожче за приціл. Якщо воно рідне від Блайзера, то 100% дорожче. Потрібно розібратися в моделі кріплення (можливо упаковка залишилася) і продавати окремо. В кого Блайзер - кріплення купе, а Бушнель на Блайзер не купе.
Спеціяльне кріплення для комбінашки Blaser BBF97 за 7-8 тис. дол.. Таки я був правий. Одне кріплення коштує як 3 приціла. Швидкоз'ємне кріплення Blaser QD Saddle Mount. В Ібісі 18000грн. Реальна ціна 15 000. За БУ можно просити 300 дол. (Вам в лічку ще не написали пропозицію продати за 100 грн.?) Тут на форумі не продасться, потрібно продавати на мисливських форумах. Тут народу з Блайзерами мало. Приціл зняти і продати за 50-100 дол.. Хто купив рушницю за 7000 дол. , не купе дешевий приціл, а от рідне кріплення купе. Крім того, по прицілу є питання, які можуть знизити ціну.