Неожиданно. Начали с отсутствия общественной опасности и закончили тем, что нет вообще Закона, предусматривающего разрешение на ношение (в разрешиловке, как понимаю, только факт регистрации).
Совершенно верно - факт регистрации и к тому же тоже незаконный. Так что не платите деньги господа. Это простая выкачка из народа денег. Кого интересует могу на почту скинуть научный высновок вообще по оружию.
Розкажу свої історію Вигрибли поліціянти з дому холодняк і ММГ патронів Короче криміналу не було но є адмінка -до того ж стаття-за неналежне зберігання ТОбто -я як свідомий громадянин мав піти і сказати що в мене дома є такі придмети По закону за таке адмін порушення я Оплатив штраф в розмірі 3 неоподаткованих мінімумів + послуги суду=410 гр Тоді оформив як КОЛЕКЦІЮ -заплатив за кожен придмет по 8 гр + папка+ послуги Навіть не треба довідки про не судимість і сертифікату з дурки що ти нормальний Короче---тепер маю ксіву яка дозволяє мені зберігати і носити -відповідно і купляти -ХЗ По грошах--не дорого-но по часу--від жовтня до лютого До чого веду---кращек оформити належно і нехай йдуть всі Нa......й
А дальше как продлить? Как происходит регистрация нового купленного не в магазине предмета и какие действия в случае продажи предмета из коллекции.
До речі-ксіва видається БЕЗ СТРОКУ--типу пожиттєво А подальшу процедуру пояснили так-купляєш чи тобі дарують чи викопуєш або по яких інших фактах---робиш фото придметаі коротенький опис-типу довжина і ширина +18 гр за придмет і тобі його добавляють в папку і дописують в ксіві
А какие-то документы о покупке,кто продал,где продал и т.д.,какие-то проверки? А вдруг на ХО висит криминал,не дай Бог? И в случае продажи или обмена как быть? Отправка в другой город?
Якщо купите в магазині--то документи Вам дадуть А так--подарили А на рахунок криміналу---це як типу дирка від Арісаки такого то номера
А кто подарил? Тоже вроде как незаконно. Про дырку мало-ли,могли и штырнуть кого-нибудь,или может в розыске как краденное? Ну и всё таки с обменом и продажей предметов из ксивы как быть?
Ну на рахунок краденого---я також не в курсі - це як лотерея 50/50 А на рахунок продажу з ксіви--треба буде попитати
И снова выкачка денег. Есть уже оправдательный приговор Печерского суда по холодному оружию на том основании, что отсутствует ЗАКОН об оружии. С УВ.
Все дуже грамотно і красиво написано.НО-впевнений на 100 відсотків що це одиничний факт--грамотний адвокат довів справу до фіналу. Нехай піде пересічний громадянин в якого вилучили ХЗ в суд чи міліцію і почне доказувати свої права ? Прокуров взагалі не хоче з Тобою говорити---ст 263-винен і не гребе . Мінтам по барабану взагалі---не забрав -і клас-продадуть або роздеребанять. Наняти адвоката я так розумію діло також не копійочне . От така то кухня. Висновок Печерського суду треба вішати мінтам в кабінет--нехай кожен день читають і памятають що ми всі маєм однакові права . З пов.
у нас нема прицедкнтного права,тому один суд може присудити так,друний так... спишуть на відмінність справ,а відмінністю може бути люба кома.