оплата

Тема у розділі 'Модерування', створена користувачем R-4, 4 лют 2024.

1. R-4

R-4 Oberschütze

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    18
    Повідомлення:
    30
    Адреса:
    ЧЕРКАСИ
    Шановний модераторе! Я виграв лот подавач на мп 40 за 150 гр. хотів оплатить але продавець лота дав невірний номер карточки і я не зміг оплатить лот . Я відкирив діспут і продавець пообіцяв вислать вірний номер карточки але так цього і не зробив ще і доріуав за те що я відкив діспут. Час на оплату вийщов і ви нарахували мені штрафні бали !!!!! Але моеі вени в цьому не мае!!!!! Подивіться переписку він дійсно не дав правильний номер карточки!!!!! Прошу зняти з мене штрафні бали і вирішити питання з продавцем лота!!!!!!

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 9 шт.)
      Порожній герметичний металевий ящик від набоїв 50BMG дуже гарний стан Довжина 30 см Висота 18см Шири...
      380 грн.
    2. (в наявності 3 шт.)
      Йоршик для чистки 5,45мм стволів АК74, АКС-74, РПК74, АКСУ із латунною щетиною. Накручуються на штат...
      150 грн.
    3. Макет виконаний на основі револьвера Наган М1895, із переобладнанням під капсуль «Жевело», що було х...
      5101 грн.
    4. Продам излишки капсюлированных гильзы от патронов кал 7,62*54 (биметаллические) с родным, целым капс...
      1045 грн.
    5. Новенький балістичний хронограф чорного кольору з Wi-Fi модулем для заміру швидкості куль, стріл, то...
      1750 грн.
  3. FoxMulder

FoxMulder Vëzhgues

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    1693
    Лоти
      на продажу:
    25
      продані:
    3.094
    Повідомлення:
    14.862
    Адреса:
    Квантико,штат Вирджиния
    Bakay, Reinhard T.E. Heydrich, borik та ще 1-му подобається це.
  4. Скаут888

Скаут888 Feldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    30
    Повідомлення:
    292
    Адреса:
    Украина
    Добрый вечер. Не мог оплатить по тех причинам. Уже связался с продавцом , лот оплатил, вопрос решился. Получиться штраф снять?

5. Скаут888

Скаут888 Feldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    30
    Повідомлення: