Камради-панове, прошу підказки стосовно оплати штучної роботи. Так от: Робота зроблена/буде зроблена по монтажу електропроводки. Маємо напівпричіп-лісовоз, приходить дві шини проводки, права/ліва. Світло обладнання змонтоване не мною. Моя робота: з двох кабелів "видзвонити" що куди, провести, заізолювати та розкріпити проводку в задній частині напівпричепу. Дві "магістралі";права+ліва: блок-ліхтар(поворот/габарит/стоп/задній хід/"протитуманка"), плюс виведення та підключення проводки з кожної сторони на габаритний "ріжок", підсвітку номерного знака та на прожектор заднього ходу. Також з'єдную бортові "гірлянди" з габаритами. Інструмент мій, провід, ізоляція та стяжки замовника. Підвернулася така "халтура" , а я битовий електрик, все зробив та зроблю надалі якісно з гарантією, але не знаю що запросити за таку роботу, тож і питаю поради. Заздалегідь дякую.
Минулого року звернувся до мене знайомий з проханням виконати роботу. Востанні я зтикався з такою роботою років надцять тому, тому розцінок на сьогоднішній день звісно не знав. Він теж цін не знав. Сіли вдвох , відкрили оголошення в інтернеті на виконання таких робіт в нашому місті , продзвонили по кільком і вивели для себе середньоаріфметичну цифру яка влаштовувала нас обох.