опять мы мешаем

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем ФАВ, 7 лис 2017.

1. ФАВ

ФАВ Obergefreiter

Повідомлення:
    85
    Адреса:
    Украина Кременчуг
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 17 шт.)
      Нові москітні антимоскітні сітки. Захист від комах
      120 грн.
    2. Шляпа охотника р. 58. Австрия. В очень хорошем состоянии. Цвет тёмно-синий. Материал натуральная шер...
      750 грн.
    3. Cover, Combat Helmet GS, Mk6, Woodland DP Тканевый чехол для многоцелевого кевларового боевого шлема...
      255 грн.
    4. (в наявності 18 шт.)
      Москітна антимоскітна сітка Стан: нова
      120 грн.
    5. Капелюх ковбойський літній Розмір зазначений як М. В цифровому вираженні 56. Поля та денце вигот...
      300 грн.
  3. Den1029

Den1029 Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.522
    Адреса:
    Kiev
    Та забейте-очередное осеннее обострение у убогих журнашлюх

Knauss, D.I.M.A, jr_13 та 3 іншим подобається це.
  4. arsenal12

arsenal12 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    29
    Повідомлення:
    1.387
    Адреса:
    Украина
    Очередная заказуха,задрали бля.:mad:

Торонтини подобається це.
  5. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Я бы этим борцам с копателями советовал бы лучше заняться запасниками музеев тогда бы они поняли кто грабит народное достояние.Хотя что ждать от писак если кто помнит года четыре назад кандидат исторических наук из Чернигова заявил что черные археологи продают оружия ящиками с партизанских баз.После такого исторического бреда уже нечему удивляться,пану ученому надо было для начала изучить список партизанских закладок..

Останнє редагування: 7 лис 2017
    Andrej.An86, slawuta5, ZioViktor та 13 іншим подобається це.
  6. ФАВ

ФАВ Obergefreiter

Повідомлення:
    85
    Адреса:
    Украина Кременчуг
    обидно что простой люд читает эту ахинею и потом на тебя косо смотрит полицию вызывает уже были случаи недавно поехал с семей в лес за грибами взял с собой мд так не прошло и полу часа как примчалась наша "доблестная" и мне минут сорок пришлось с ними общаться а местные из за елок выглядывали

Боб67, Govtva, Den1029 та ще 1-му подобається це.
  7. Slonoedov

Slonoedov Oberfeldwebel

Повідомлення:
    477
    Адреса:
    Украина
    Я думаю,что простой люд уже прочитал коментарии под этой статейкой - высером,и сделал уже правильные выводы!)

Den1029 та ФАВ подобається це.
  8. ФАВ

ФАВ Obergefreiter

Повідомлення:
    85
    Адреса:
    Украина Кременчуг
    дай Бог

9. ФАВ

ФАВ Obergefreiter

Повідомлення:
    85
    Адреса:
    Украина Кременчуг
    жаль не вижу комментариев под статьей

10. Кум15

Кум15 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.349
    Адреса:
    rv.ua
    Нещодавно побував у Львівському історичному музеї (пл. Ринок,24). Востаннє там був років з 20 тому. Один із "штрихів" - Підписи монет середньовіччя у експозиції не відповідають тому, що експонується. Якщо врахувати, що підписи далеко не "свіжі", напрошується висновок - монетки хтось підмінив на значно простіші.

gantz, ШВАРЦ33, Govtva та 2 іншим подобається це.
  11. Slonoedov

Slonoedov Oberfeldwebel

Повідомлення:
    477
    Адреса:
    Украина
    Листайте страницу с высером вниз,и под этим высером увидете мнение простого люда!)
    Возможно на сайте дохуа рекламмы....Поэтому из за нее и не видете.

12. Anatol_AA

Anatol_AA Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    2.560
    Адреса:
    Київ

Kovach85, Veter-59, Чкалов та 3 іншим подобається це.
  13. Slonoedov

Slonoedov Oberfeldwebel

Повідомлення:
    477
    Адреса:
    Украина
    Ну что правда - то правда!)))
    Из песни слов не выкинешь...)))

Govtva подобається це.
  14. Vojtunskavira@gmail.com.

Vojtunskavira@gmail.com. Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    42
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    86
    Повідомлення:
    1.004
    Адреса:
    Львів
    На третьому поверсі відділ по війні. Вітер гуляє. Експонатів нема тільки 5 бабок на стільцях дрімають. В першій кімнаті стоїть стіл на ньому купа залізних кувалдиків і табличка де пише рештки зброї з гори Маківка. Та я такого хламу 5 тон на рік в прийомку здаю. Короче пішов до деректора ніхрена не пускають. Подзвонили головному хранителю - нема десь сука в робочий час поперлась. Короче приперся якийсь гандон я йому кажу маю купу експонатів 250 вопів рідких і 300-400 ще різних рідких речей. Кажу дам вам дибілам без коштовно на 10-20років в оренду. Нє в нас тільки в подарок. Лишіть номер вам передзвонять. Та тих архів білих на місці розтріляти. Поляки в мене купляють через кордон везуть, гроші платять ризикують а нашим підарасам готове принеси а воно сука каже тільки приймаєм в добрі руки.

Andrej.An86, Hawk3, vostok917 та 13 іншим подобається це.
  15. Slonoedov

Slonoedov Oberfeldwebel

Повідомлення:
    477
    Адреса:
    Украина
    Камрад,ви пам`ятаете,як з Львiвського музею сперли середньовiчну Бiблiю,десь рокiв п`ять чи десять тому,а коли кинулись шукати - всплила Вона чи за кордоном,чи у якись приватнiй колекцii?
    Я так розумiю,що нiкому зараз iсторiя не потрiбна!Зараз грошi та можновладцi керують балом...Але це прикро....
    Якби там не лаяли зараз Рашку,але всеж таки до iсторичной спадщини (яка б вона тан не була!) там вiдносяться бiльш вiдповiдальнiше!Не так як у нас....
    Такi так,зараз ще змiнили закон,що до проведення пошукових робот!!!
    Зараз на всi роботи потрiбнi узгоджувальнi та дозвiльнi папери!!!Крiм того,потрiбнi документи до зв`зку з пошуковим загiном!!!
    Як по мене,я краще домовлюсь з фермером чи лiсником,нiж з державою,яка так "пiклуеться" про свою спадщiну!!!

Hawk3, gantz, Ланкастер та 3 іншим подобається це.
  16. Кум15

Кум15 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.349
    Адреса:
    rv.ua
    Теж саме і на інших поверхах - черепки і обломки. Під видом металопластики лежить дуже багато копій.
    Я свого часу дарував деякі речі в наш місцевий краєзнавчий музей. Яким же було моє здтвування, коли за кілька років вони просто зникли. Керівництво музею помінялось, кінці не знайшов. Після того забив на подарунки. Коли дружина дістане, що її задовбав мій хлам - дарую камрадам.
    Якось так.
    Знаєте, з цікавістю спостерігав за розкопками на Поштовій площі у Києві - місця, на яких не ступала нога нашого "чорного" брата. І що на виході після білих архів?
    "Найдавніша знахідка - княжа печатка - датується XI століттям. Однак артефактів цього періоду під час розкопок на Поштовій площі відшукали не так багато, як хотілося.

Також під час розкопок на Поштовій площі було знайдено багато кераміки XI століття."
    https://kyiv.depo.ua/ukr/kyiv/rozko...chi-u-kievi-arheologi-pokazali-14062016130000

Govtva, Slonoedov та Vojtunskavira@gmail.com. подобається це.
  17. Slonoedov

Slonoedov Oberfeldwebel

Повідомлення:
    477
    Адреса:
    Украина
    Ну той що ж Ви хотiли?)))
    На то вони I бiлi,та щеж пухнастi!)))
    Я також дивився на тi так мовити пошуковi роботи...Я навiть й не бачив когось такого,щоб ставився вiдповiдально до пошуку!Але ж вони бiлi,та у законi!Гадаю,що багато знахiдок з Поштовоi площi вже у якогось можновладця та у iх коханок та тих хто там копав-працював...А цi дiячi преси на нас звертають увагу iншого народу,мов якi ми загарбники нацiональноi спадщини!(

gantz та Кум15 подобається це.
  18. malyk

malyk Major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    657
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1.301
    Повідомлення:
    6.193
    Адреса:
    львов
    нерозумію одного,чому нас копарів називають чорними АРХЕОЛОГАМИ....????ніуя я не археолог,я КОПАР ІДІОТИ!!!!!!!!!!!
    просто білі-сірі(а насправді чорні)археологи почули що їх піджимають,от і гонять уйню.

Govtva, Slonoedov та Den1029 подобається це.
  19. Slonoedov

Slonoedov Oberfeldwebel

Повідомлення:
    477
    Адреса:
    Украина
    Та камрад,питання у тому,хто чорнiший з нас - ми,чи офiцiали,самi найбелiшi з усих!)))))

gantz, ФАВ та Dmitriy1976 подобається це.
  20. rocksteady

rocksteady Oberfeldwebel

Повідомлення:
    465
    Адреса:
    UA
    дело не археологии , дело в том , что сейчас почти каждый не совсем потерянный бухарь может за пол года купить себе металошукач и заняться известным промыслом - лазить везде по всем краям , шукать чермет , да всё , что пищит , копать ямы ( не закапывать) . По наблюдениям - количество хуйпоймикого с приборами и количество ям за последние 5 лет выросло кратно , при этом у хуйпоймикого совсем нету понимания того , что не всем нравиться их занятие и всегда нужно понимать риск и границы дозволеного .

Кум15 та Den1029 подобається це.
  21. Slonoedov

Slonoedov Oberfeldwebel

Повідомлення:
    477
    Адреса:
    Украина
    Я думаю уместно будет вспомнить этот прецендент....Он давношний,зарегестрированным на форуме освежит немного память,а новым камрадам-стрелкам будет с чем ознакомиться!

https://reibert.info/threads/eschjo-raz-o-maroderstve.305644/

22. Николаша

Николаша мерзкий карлик Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    5.596
    Адреса:
    Южный полюс
    Давайте признаем...доля истины в этой статье есть и раскопки по стране приняли просто огромные масштабы. Кому интересно, можете со спутника посмотреть побережье от Николаева, до Очакова..что происходит вокруг Ольвии, например. Гектары шурфов видимых с космоса. Это уже не хобби, а тупое уничтожение памятников. И такое сплошь по стране.
    Не буду вникать почему так но умиляет,когда пишут в стиле, вот с музеев все равно стырят, поэтому оставлю себе или продам.
    Никого не ругаю, себе нимб не вешаю, просто давайте быть честными перед самими собой. Шкодим? Шкодим! Имеет ли право государство нас за это наказывать...в том виде которое есть сейчас- не уверен полностью

Slonoedov та Artyr подобається це.
  23. Slonoedov

Slonoedov Oberfeldwebel

Повідомлення:
    477
    Адреса:
    Украина
    Вот именно,что если процесс неуправляем - он необратим!(
    И это к сожалению...
    Просто всех под одну гребенку тоже как то не хорошо!(Одно дело мародерство,другое дело - искреннее желание учавствовать,находить корни правды о личностях,найти родственников!
    Если по первому описанию (мародерство),то тогда государство верно понимает!Если по второму описанию - тяжело сейчас кому либо что доказывать,даже есть все разрешающие бумаги на руках!

К камрадам у меня есть просто просьба : хоть после себя ямки (ямы) закапывайте,и будет всем счастье!)

Николаша подобається це.
  24. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    Дуже багато мародів і тих, хто грабує все, що заборонено законом якраз і кришуються владними і силовими структурами.

25. Oldcoin

Oldcoin Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    111
    Копать то уже негде, какая в жопу черная археология? Сам уже на выбитых хуторах советскому пятаку радуюсь

26. Slonoedov

Slonoedov Oberfeldwebel

Повідомлення:
    477
    Адреса:
    Украина
    Копните этимологию словосочетания "черный археолог",а так же историю этого словосочетания,и еще больше укрепитесь во мнении,что "все украдено до нас"!)))