Ontario RAT, наскільки мені відомо - оригінал. Продаж в Києві, або через доставку. 400 грн. 097 365 46 11
Ніби ще не поганий, періодично заточувався, ціна з торгом, оскільки не сильно розумію що за нього поставити
А що в нього на лезі біля шпенька? В районі осьового. Щось замість шайб наклеєно на площу контакту клинка з лайнерами?
Еее ні, ніж дістав з сумки і кусочок сумки туди попав. Я і не помітив). На клинку нічого не наклеєно. Просто звичайний ніж)
Ну, як не поганий? Геометрії клинка з оригіналу немає від слова зовсім, плашки заношені, коцані. Ніж дуже "втомлений". Такий соромно на людях з кишені доставати. Краще вже новенький китаєць за ці ж гроші. Якщо відверто і чесно від себе, то я б ціну знизив вдвічі і радів, якщо б хтось за неї забрав.
Китаєць взагалі відрізняється, навіть за розміром. У мене був такий. Він більший за оригінал, але нормально зроблений. Звичайно, сталь у китайця гірша, але, повторююсь, у вашого геометрія клинка понівічена, тобто цінність втрачена в нуль. Просто тепер це жабокол з гарною сталюкою. Доречі, помітив, його ще треба переточувати і зжирати клинок, бо гостріє теж понівічене.