https://reibert.info/members/oleksandr-petrenko.277465/ Всім привіт. 12 серпня зв'язався з продавцем Петренко. Оплатив товар і продавець пропав.
Цей кадр цікавий. В попередній темі і я писав свій відгук. Так от відправив він мені гільзу б/у, половина з них придатна тільки на здачу в кольормет. Там не те що сліди від кулемета, там просто мʼята гільза. Якщо кому буде цікаво завтра викладу фото, вони досі в мене лежать.
Доброго дня шановні Камради Прошу модераторів відобразити повідомлення з даним камрадом. Так як там є і фото гільз і їх стан, камрада все влаштовувало. Дякую З Повагою Олександр
Шановний камрад Потрібно було ще тоді мені написати і ми все вирішили. Немає проблем, напишіть мені в приватні повідомлення номер картки і я поверну вам кошти. З Повагою Олександр
Ви в чомусь сумніваєтесь? Можливо Ви не самі відправляєте, і не бачили що відправляли, то маю перед Вами вибачитися? А ця інформація для наступних Ваших клієнтів, нехай мають на увазі.
Виглядає зі сторони як дитяча образа. Продавець запропонував цілком адекватне вирішення проблеми.. Звичайно на мою особисту думку.
Вибачте але ви не купували кота в мішку, фото було вам надано, якщо не подобається товар могли і не купувати!!! Так що ви бачили що купуєте! І робити такі гучні заявки, що я не знав чи не бачив не потрібно!!!
Ви виставили сюди те саме фото з нашої з Вами переписки, на фото тільки видно денце гільзи. Денце ціле, спорити не буду, саме тіло гільзи гнуте, дульце гнуте. Цього на фото якраз і не видно.
Це Ваша особиста думка і Ви маєте на це право. Якби я хотів вирішити проблему то писав би продавцю відразу в особисті.
Я так розумію що я теж напав на цього шахрая. Перерахував гроші ще в суботу 26 жовтня. Відписався в особисті. Потім ще писав декілька разів - ні слуху - ні духу.
23 жовтня продавець Олексанр Петренко https://reibert.info/members/oleksandr-petrenko.277465/ написав в особові з пропозицією продажі лоту. Також виставив на продаж ще один лот на продаж. Я запропонував цому що куплю і цей лот у нього. Після передплати на карту, ця людина перестала виходити на звязок. Оскільки зараз не прості часи, я подумав що якісь проблеми. Але потім почитав розділ " Чорний список". І зрозумів що для цієї людини попадати на "дошку пошани" не вперше. Прошу адміна заблокувати аккаунт цього чоловіка, бо я не перший хто постаждав від його шахрайства.
Пожалілися? То відправить Вам таке як мені. Прикріплюю фото з його теми. Такого добра половина прийшла.