Окопник 4

Тема у розділі 'Німеччина', створена користувачем bvmkapitan, 1 вер 2012.

1. bvmkapitan

bvmkapitan Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Ukraine
    Пропонують, ще один девайс....у мене питань не виникає....що скажете комради? :beer:

Images:

001.jpg
    002.jpg
    003.jpg
    004.jpg
    005.jpg
    006.jpg
    007.jpg
    008.jpg
    1 людині також подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 13 шт.)
      РПГ 22 трофей, кацапські, знайшли в Балаклеївському районі поблизу селища Нова Гусарівка. Стан на фо...
      1000 грн.
    2. Сигнальный фонарь с нашлемной фарой DANISH ARMY O.D. FLASHLIGHT AND HEAD LAMP DAIMON 685 - Фонарик...
      1500 грн.
    3. Рюкзак десантника. РД 54. Харьковская область. Карабины с коррозией. Всё на фото. В наличии один.
      3000 грн.
    4. (в наявності 29 шт.)
      Лопата високої якості власного виробництва. Виконана за стандартами 1984 р. Якість гарантуємо. Загал...
      320 грн.
    5. (в наявності 9 шт.)
      Зольдбухи вермахт та СС. Ціна вказана за 1 штуку. При покупці вкажіть вермахт чи СС та № печаті,...
      155 грн.
  3. Povar Okkultist

Povar Okkultist Leutnant

Повідомлення:
    1.599
    Адреса:
    Ukraine
    А даремно... Що це за шкиряний підвіс на 42-му? Має бути сталева клипса. Піхви ("ножни" по руськи) на ПМВ, а сам ніж на ВМВ.

Більше того, скоріш за все шкиряний підвіс переклепаний з ГЮ, бо фіксуючий ремінь стоїть високо біля самої петлі, а не так, як на окопніках - внизу.

Сам ніж - нічого собі, по фото виглядає орігінальним, окрім дивно зміщенної вбік клепки.

2 користувачам це сподобалось.
  4. Swarog

Swarog Oberst

Повідомлення:
    4.077
    Адреса:
    Киев, Украина
    Там не тільки це є дивним. Як на мій погляд, увесь ніж підробка.

5. bvmkapitan

bvmkapitan Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Ukraine
    аргументуйте......

6. Povar Okkultist

Povar Okkultist Leutnant

Повідомлення:
    1.599
    Адреса:
    Ukraine
    Авжеж... було б цікаво почути, а я в свою чергу у відповідь готовий аргументувати, що всі складові цього предмету є оригінальними. :beer:

7. Swarog

Swarog Oberst

Повідомлення:
    4.077
    Адреса:
    Киев, Украина
    Дерево на одной стороне рукоятки выглядит очень бодрым, смещение клёпок (если не ошибаюсь, их вообще должно быть три), фальшак на фото 4 не характерный - чётко видна обработка и линия размыта, клеймо, как нацарапанное, буквы на нём не ровные. Знаю вот такой вид данного клейма http://reibert.info/forum/attachment.php?attachmentid=618456&d=1284652482 , но то, что на клинке...
    Моё мнение, что его спецом старили.

8. Povar Okkultist

Povar Okkultist Leutnant

Повідомлення:
    1.599
    Адреса:
    Ukraine
    1. Матеріал накладок відповідає періоду.

2. Навколо заклепок накладки глибоко потемніли, шо ми постійно бачимо на ножах періода і не спотерігаємо на копіях.

3. На ножах цього виробника було дві заклепки (фото нижче).

4. Пртензії до клейма та кроссшліфовки пояснюються якістью фото, якщо дивитися з поправкою на це - нормально. Для мене - те, як виглядає цей кросгрейнінг - цілком нормально і відповідає періоду.

5. Окісли, які вдається відьворити фуфлогонам - поверхневі, а таких плотних, чорних або темно-коричневих окіслів на копіях не може бути, бо їх відтворення забрало б роки. Ці окісли реально старі.

І найголовніше...

6. Я жодного разу не бачив копії такого ножа з цельнокованою гардою. Копії ЗАВЖДИ набірні.

на фото орігінал, що обговорювали на Вермахті та визнали орігіналом, а далі відома, та розповсюджена копія...

Images:

662396b1.jpg
    e64f8c9c (1).jpg
    post-2283-1336114147_thumb.jpg
    2 користувачам це сподобалось.
  9. Povar Okkultist

Povar Okkultist Leutnant

Повідомлення:
    1.599
    Адреса:
    Ukraine
    Ну і звичайно, стакан від ножен на ПМВ чи ВМВ , вони однакові (в рідному окрасі) та ремінь від ГЮ, що до нього приклепали (схоже теж не вчора) - оригинальні.