Оформлення покупки зброїв іншому місті

Тема у розділі 'Українська асоціація власників зброї', створена користувачем fxoffice, 9 кві 2025.

1. fxoffice

fxoffice Schütze

Повідомлення:
    5
    Колеги, підкажіть, будь ласка, як краще вчинити.

Я планую придбати зброю — маю дійсний дозвіл на придбання. Продавець знаходиться в Києві, а моє місце реєстрації — інше місто. Незабаром буду в Києві і є можливість особисто забрати зброю.

Питання: чи можу я оформити покупку та отримати дозвіл на зберігання і носіння безпосередньо в дозвільній системі Києва, чи це потрібно робити лише за місцем реєстрації?

Буду вдячний за досвід і поради.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Єврокапсуль Еврокапсуль Nobel 688 ціна за 100шт
      390 грн.
    2. (в наявності 100 шт.)
      Розпул свіжайший. Гільза капсульована, латунна, капсуль Боксер. Куля м80, магнітна. Ціна за гільзу 2...
      4000 грн.
    3. (в наявності 9 шт.)
      Служит для быстроты изменения оснастки пресса,выставления глубины посадки матрицы и с последующей ее...
      95 грн.
    4. Гільза 9х19 під бердан. 130 штук в наявності.
      1 грн.
    5. Пули 7, 62 мельхиоровые 100 шт.
      420 грн.
  3. Andrasch 180

Andrasch 180 Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    75
    Добрий день!
    Оформити зброю та отримати дозвіл на носіння і зберігання можна тільки за місцем реєстрації.

4. ivashka.promokashka

ivashka.promokashka Oberschütze

Повідомлення:
    22
    Дозвіл на зберігання і носіння ви оформите у себе дома.

А купити в іншому місті ви можете.
    Ви купуєте у вашого продавця зброю через комісійний, їдете додому, і в себе дома ставите вашу зброю на реєстрацію.
    Я так у себе в Одесі продавав карабін киянину.

Olivera подобається це.
  5. Andrasch 180

Andrasch 180 Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    75
    Не обов'язково через комісійний. Я продавав в лютому 2025 в Києві покупцеві з Харкова зразу через дозвільну в м. Києві, тільки є одна умова, що продавець повинен попередньо перед продажем відстріляти зброю в НДЦК і витяг про відстріл повинен бути в єдиній базі. Після даної процедури можна йти в дозвільну і переоформити.

6. fxoffice

fxoffice Schütze

Повідомлення:
    5
    Дякую за відповіді. А щодо можливості зробити це онлайн через єдине вікно? Не маю можливості їхати оформлювати за місцем реєстрації

7. ivashka.promokashka

Повідомлення:
    22
    В процедурі переоформлення зброї через дозвільну є одна проблема.
    Є висока вірогідність того, что вони не зможуть зробити відповідні записи відразу.
    Я продавав і через дозвільну. І покупцеві довелося ночувати в Одесі.
    Я не міг пустити чужу людину до себе, і йому довелося знімати на ніч квартиру.

8. Andrasch 180

Andrasch 180 Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    75
    Щодо процедури переоформлення, це як повезе (лоторея).
    А щодо онлайн через єдине вікно, я думаю потрібно в свою дозвільну зателефонувати і вияснити чи є така можливість.

9. fxoffice

fxoffice Schütze

Повідомлення:
    5
    Дякую

10. ivashka.promokashka

Повідомлення:
    22
    Якщо дозвіл на придбання і переведення вже виданий, то своя дозвільна чим допоможе? Вони чекають коли людина з'явиться з купленою зброєю для реєвстрації купленої зброї, або три місяці - термін закінчення дії дозволу на придбання та перевезення. Все інше їм байдуже.