[Одесса] Target X7 Tactical 12/76, сколько денег?

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Alexander Tarasov, 5 тра 2022.

1. Alexander Tarasov

Alexander Tarasov Schütze

Повідомлення:
    2
    Приветствую.

Пока что не продажа (когда перейдет в статус продажи - добавлю дозвил и прочие фото), но близко - хочется прицениться, буду благодарен за помощь.

Target X7 Tactical 12/76, отстреляно меньше 100 патронов. Коллиматор Bushnell, коробку где-то посеял, насколько помню вот эта модель: https://stvol.ua/ru/catalog/pricel-kollimator-bushnell-trs-25-3-moa-dot-s-krepleniem/p12709
    Чехол, набор для чистки, масло, 2 коробки патронов Zuber 32гр, пачка батареек для оптики :)

2. Цікаві лоти

1. PMAG® 30 - це магазин, який сумісний з платформами AR15/M4 під набої 5,56x45 NATO/.223 Remington. Ма...
      800 грн.
    2. Продам 6 пластикових коробів на 200 набоїв за вашу ціну. Підходить до кулеметів FN minimi M249 SAW
      353 грн.
    3. Зручна ручка з гумою. Стан гарний. Причина продажу зміна зброї на 5.56
      400 грн.
    4. (в наявності 5 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      1300 грн.
    5. Тубус шкіра, зроблено під замовлення. (помінялись пріоритети) Корпус із склотканини с полиефірною см...
      6800 грн.
  3. AlexShin

AlexShin Obergefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    63
    Адреса:
    Odessa
    Вы не помните, сколько оно стоило? Или продажа чтобы подзаработать?

4. Alexander Tarasov

Alexander Tarasov Schütze

Повідомлення:
    2
    Странный вопрос - я, конечно, более менее помню почем я его купил, как и все сопутствующее.

Но есть такое понятие как рыночная цена, спрос, предложение, вот это вот все. Я не ставлю себе цель на этом "заработать", это я на работе делаю :)

5. Старий Похабич

Старий Похабич Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.446
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    Те , що бралося раніше за 300 нове ,зараз пробують пихнуть за 1000 б.у. Але ажіотажу ВЖЕ великого нема. Ібіс та інші магазини обіцяють завоз різного гладкого , тому люди чекають. Якщо просто продать то пробуйте повернути ті ж гроші , які заплатили за нове в доларах. Думаю заберуть.

AlexShin подобається це.