Доброго вечора! Прошу оцінити ножне ручної роботи до штика kar-98 пол. щоб не тратити час в пусту треба чимось займатися. Доброго вечірнього часу!
Ну суто з практичності, ви б трошки розширення зробили до рукоятки, маю на увазі кінець ножнів. Щоб можна було на якийсь підвіс почепити, чи ви теж на цвяшки плануєте?
Якщо зробити трохи форму більш до оригіналу, не загострену, на клею, пропитати маслом, з можливісю зробити підвіс (розширені на кінці), просвердлити дренажний отвір. То можна навіть юзати буде, якщо звісно не сцикотно. З повагою….
Я мав колись такого плану до фул тангу на заказ кованого. З дуба, ох і нає….ався з пропилкою) але норм, на епоксидку посадив і пофіг волога, сирість і тд. Просвердлив дренажний отвір, пропитав маслом саме собою. Доволі непогано було. Заходив туго з щолчком.
Ну замовити оригінальні накладки з гвинтами, пластину і буде норм. Новодєл палить всю картину жорстко
Як для зайняти себе чимось. То піде, але форму смішну вибрали) ну і та проволока, теж таке собі. Як цвяхи виглядає, без образ)
Ви б трохи реставранули штик. Іржа це поганенько. Якщо неглибокі місця іржі, тобто раковин не буде. То ортофосфорна кислота, деактивувати не забудьте) ну і змастити треба буде балістольчиком. Потім протрете легко і все. Можна поворонити холодною воронілкою, але виглядає воно не дуже, якщо стан вже такий. Кислота дасть сірий відтінок металу, буде норм. Ну і захисний шар теж. Можна хлорним залізом. Тільки деактивувати не забудьте. Почитайте, якщо цікаво. Якщо цей агрегат має якусь цінність як памʼять для вас, то можна з тим бавитись. Якщо ж це просто так, то це не рентабельно скажем так).
Доброго здоровʼя. Штик зберігаю лише для подальшого обміну для мене він немає великої цінності дяку за пораду вибачте що вчора не відповів. З повагою.
Перед тим як реєструвався мене за це попередили що REIBERT для них як подарунок відкривають а там гроші з повагою.