Вітаю,Друзі! Прохання оцінити AUG з точки зору придбання,продавець хоче 5 тон баксів,наскільки виправдана така ціна? Гвинтівка нова,без настрілу. Зброя офіційна,але документи втрачені,планується придбання під реєстрацію. Заздалегідь вдячний за кожну конструктивну думку.
Були б по такій ціні НОВІ - придбав би собі АУГ, а не Кольт М5… ціна дійсно в районі 5000$. В Харкові в ІБІСІ бачив по скидці, якщо не помиляюсь - 180 тис грн.
Aug a3m1 новв коштували в районі 4000$ в супермакеті .Скільки ви готові заплатити за карабін ,котрий проблемний по доках (під заяву ви отримаєте дозвіл до закінчення дії військового стану ,а далі відомо що з цією зброєю буде ?)і вже далеко не на полиці маркета ?це і буде його вартість .Я б особисто точно більше 2500 не дав(солідарно з комрадом Askal)
Так в зеленому магазі 212000 грн Aug A3m2 з глушником заводським (ну і знижки індивідуальні ніхто не відміняв )чим саме цей вам більше до вподоби ?
АУГ класний, коли він є в когось. Футуристичного виглядає, ергономічно.. питань нема. Але він в мене в руках не сидить. Та і мені він виявився дуже “дубовим», хоча для булл-паб характерний важкий спуск..не дуже зручно ним маневрувати. Мені якось не зайшло, чесно скажу. В свій час була мрія дитинства, CS1:6 (хто поняв той поняв). Я потримав, покрутив в руках і зрозумів, що це не моє. Але з білою заздрістю дивлюсь на тих, в кого є АУГ)
Документи втрачені як саме, данний карабін на когось зареєстрований, чи це продає саме людина на яку він був оформлений?
Так собі історія.... Нащадкам потрібно вступати в право власності щоб його перереєструвати. Ви готові ризикнути 4000$, і надіятись що дозвільник за вміняїму $умму піде вам на зустріч п зараєструє його...?
Тільки якщо вони законні правонаступники така вартість .Якщо ж піде ,як знайдений в лісі під час прогулянки ,то це просто стільки ,скільки дають чи даєте
Мое мнение: В любом магазине можно выдавить 15% скидку, зная лазейки 18% , особо наглые берут по опту. Как только карабин б/у ну вообще нестрелянный, цена ему -30% от полки. Скажу по опыту продавца в магазине ( 6 лет стажа). Ауг сам по себе прикольный карабин, но проблемный в плане зипа и допов. Ограничен в тюнинга ( он сам по себе уже тюнинг. Цену в 2000-2500 подтверждаю. Больше не дал бы