Вітаю. Є інтерес визначити ціну обойм для гвинтівки vz.24 (чех маузер). Придбані в 2017 році у Чехії зі складу, в ідеальному стані. Використовувалися на декількох реконструкціях. Іржі дуже мало і вона зовсім незначна й поверхнева. Функціонують ідеально. До німецьких К98 не підходять - не влазять у паз, бо чеські крупніші. Яка у них орієнтовна вартість і чи є на них попит серед власників vz.24?
На Райберте их всегда продавали от 10 штук в лоте. Продавать по штучно не имеет смысла. Цена была меньше доллара за еденицу. Примерно 8$ за 10 штук.
Копані чи складські? В мене їх 6шт. Як раз на 1 підсумок. Не знаю коли було то "всегда", але зараз я їх взагалі не бачу в продажі, жодних.
То було раніше. Зустрічалися чешського і румунського виробництва. Та і зараз можна знайти якщо у людей запитати. Навіть якщо йти від ціни 1$ за штуку, чи навіть 2$. То виходить при самих найкращих прогнозах 12$. В чому я дуже сумніваюсь. Тут маузери шукають як омога в гіршому стані , щоб дешевше було. А чехи мають ще меньший попит. Хоча лот можуть купити в будь який момент. Залежить від того, коли його побачить покупець.