Здравствуйте, куплю обойму на этот "пневматик" . Или обменяю свою без пружины с доплатой! У нас такой ремонт просто не делают...
Пружина підходить від МР 654. Її знайти реально, десь проскакувала тут. Ставиться всередину через отвір для заряджання за допомогою шила.
Большое спасибо, камрад, за подсказку! А я уже все спецмагазины по пневматике облазил, и везде в наличии нет обоймы на мой пистолет... Уже нашёл здесь, на форуме пружину. Попробую купить и поставить. Ещё раз - спасибо!
Будь-ласка! Якщо вже почав оффтопити (сподіваюсь, тут модератори не карають за "корисний флуд" у барахолці), то ось ще одне просте лікування поширеної болячки магазинів такого типу - нетримання кульок через знос стопору. Можливо, стане в нагоді.
Від Мр-654 не підійде. Коли вона повністю стискається, то зависока, досилач перекриває отвір. Кульки можна заряджати тільки через верх. Я пробував ці пружини. Довелося замовляти виготовлення по зразку оригіналу. В оригінальних проволока тонше. ніж в МРівських.
В мене підійшла від МР. Але то давно було. Можливо, після того пружини стали товщі (від ІжСмєху всього можна очікувати).
Потрібно пробувати. Самий поганий випадок, коли після підрізки вона не перекриватиме вікно, але і не виштовхуватиме 1-3 кульки.