Складний ніж Обменяю Victorinox Alox Cadet

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем SLIP76, 13 гру 2017.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец SLIP76

SLIP76 Oberschütze

Повідомлення:
    25
    Адреса:
    Lviv
    Нож новый в коробке, с инструкцией, заводское масло в шарнирах - все видно на фото. Единственный недечет - выгровирован логотип компании на пластине для гравировки. Оценочная стоимость - 450-500 грн. Причина обмена - бралось несколько на подарки - один лишний остался.

Интересуют другие виксы - предлагайте. Предпочтение новым, полностью комплектным экземплярам ("полочникам"). Также интересует викториновский чехол на SwissChamp/CyberTool 41.

Images:

IMG_7751.jpg
    IMG_7747.jpg
    IMG_7748.jpg
    IMG_7749.jpg
    IMG_7750.jpg
  2. Цікаві лоти

1. Ніж з тавром їжачок виробництва Франціі міцний та надійний. 3 режими фіксаціі. Товщина обуху 2,2 мм....
      390 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Пропонуємо Вашій увазі професійний кухарський ніж Sonmelony Chef– ідеальний помічник на вашій кухні....
      299 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Ніж Gerber Strongarm FE – це професійний ніж для виживання, який розроблений як інструмент для вижив...
      399 грн.
    4. Б/в,реставрований.Лезо коване з ресори товщиною 3 мм загартоване до 60 од протравлене в кислоті. Рук...
      1550 грн.
    5. Лезо коване з ресори товщиною 4 мм загартоване до 58 од., протравлене в кислоті. Руків'я з черв...
      1050 грн.
  3. Граф Де-Ла-Фер

Граф Де-Ла-Фер Oberschütze

Повідомлення:
    52
    Если интересно могу предложить Гак 108 с доплатой?

SLIP76 подобається це.
  4. Продавец SLIP76

SLIP76 Oberschütze

Повідомлення:
    25
    Адреса:
    Lviv
    gak я так понимаю, не в состоянии "полочника" - пока что откажусь, наверное - понаблюдаю за интересом к тебе. А обмен на Ваш форестер с моей доплатой не интересен?

5. Продавец SLIP76

SLIP76 Oberschütze

Повідомлення:
    25
    Адреса:
    Lviv
    Обменяно. Тему можно закрывать (не нашел как это сдлеать самостоятельно)

Статус теми:
Закрита.