Знаю здесь собрались ребята с разных регионов, у кого-то в регионе есть черника, грибы белые, у кого-то рыба , у кого-то еще вкусности! есть идея обмениваться едой , которая есть в одном регионе , но нету в другом. Начну с себя есть на обмен рыбка речная - таранька , селедочка, просто рыбка и т.п. интересны лесные ягоды, земляника , грибы ...
грибы, рыба ... не в самом Киеве конечно, боле по окресностям, но таки есть. Нужно только не лениться ))) Рыбку не особо люблю. но по грибы часто катался ))))
ну як то що?! а котлета по кієвськи та кієвський торт. особливо якщо купляти на привокзальній. отакоєот. а ви кажете
Там все на высшем уровне от таксистов и работяг до аренды жилья и продуктов. Если кто из камрадов гонит самогон, взял бы пару литров на настойки.
цікаво.а що у запоріжжі рахуєтся? мо з єнергодару атомів відсипати?так після чорнобилю свої атоми у всіх є. рибка на дніпрі такаж як і у іньших... я розгубленний.
таке! тож не кошерний фень-шуй. тим більш небуде отого ехвекту якщо вживати свіжі торти які вроблені з дотриманням усіх умов виробництва та зберігання.
Де знаходиться ви знаєте, чим озброєна охорона також, кількість важко сказати, частина в банках, частина в морозильній камері, плюс на підході ще два кабанчика так що запаси є
добре. як тільки отії два кабанчика будуть заколбасені то відразу рушаю. а взагалі якось дивно буде виглядати оті обяви про обмін харчами. наприкляд мійняю три картоплини, цибулину та шматочок торішного сала розмірами три на шість пальців та завтовшки три з половиною пальці на дві тараньки з ікрою альбо чотири без ікри. світлини по замовленю. альбо так. потрівбні 5 кіл грушок середньої стиглості, можу запропанувати півлітровий слоїк сливового мармуляду та три часничини, дуже міцні та пів цебра жопіньйонів, тобто печориць. чи так. зміняю есесівську хельму на три кіла помідорів, шмат сала та свинячу шінку з часником. хельма у гарному стані, декалі на місці, горішного зберігання . усе по родні обговорення хельми ось тут.(посилання) ну і звичайно окремий чорний перелік. він мені жовте сало прислав замість свіжого чи поки сало дійшло то на нему вже черви були, альбо шікрка на салові така товста та дубова що і не розріжиш а саме сало тверде та ще і кнуром смердить а москалям яка радість буде. вони почнуть знов всератись від радості що в нас вже забожіння дійшло до того що ми один в одного харчи вимінюємо