Поменяю кевларовый шлем PASGT (размер М, 2004 год, состояния новой + кавер) на MK 7 (в хорошем состоянии).
Ну у Вас не маска а окуляри, і надягати потрібно їх під каску, а не зверху, це як бушлат на бронік з підсумками, наче й надів ,а незастебнеш, застебнеш рукі не піднімеш. А краще просто спробуйте, я теж був у розпачі коли надягнув revision та ess на mk7a маска наче сидить, але не прилягає і перекошує томущо шолом більше закриває вісочні долі ( в порівнянні з PAGST ) і маска наче висить між височними частинами шолома, а маска bolle прилягає -парадокс, але факт. http://img01.militaryblog.jp/usr/etekunn/IMGP0476.JPG Фото з ant, як виглядає , з масками revision так само, але щілини між лицем і маскою більші, це добре для вентиляціїї, але пил і гази попадають в очі тому там і стоять ущільнювачі, та й рухається разом з шоломом томущо неприлягає. Принаймні у двох моїх знайомих такаж ситуація, міняли маски. P.S. Це все моя особиста точка зору, основана на досвіді, якщо у Вас все добре прилягає, або вас влаштовує то я ж немаю ніяких претензій.
також мусив поміняти маску ревіжн-локоуст на болле для використання з МК-7. балістичні окуляри ревіжн з МК-7 дружать))
Да, revision bullet ant прилегает не сходу, нужно чуть приподнять каску для коррекции. Но добиться плотного и комфортного прилегания получается при сноровке. Кстати, ещё одна модель, совместимая с Мк7 - ESS V12 Advancer.
Фото кавера на каску. DDPM немного переделан, сверху на куполе убраны резинки и 1 складка, нашиты места под флажки (липучки) 2 по бокам и 1 маленькая сзади.