Доброго дня хочу попробувать щось поміннять фортуну м можна з двома катушками на квазар +програматор . Про квазар мастер Андрейка гарантія від нього штанга завотьська вікінга прибор сто процентів робочий прошивка 1.1.4 приладом задоволиний легонький цілий день ходиш рука не устає катушка дд 26 . Придлагайте може хто хочи попробувать квазара . По прибору скажу копю ним лиш полезні цілі .Шмурдяк майже не копаю скільки раз перепровіряв якшо сигнал і ведеі не стабільні сто пудово шмурдяк . Ще скажу скільки приборів не пробував з квазаром (моя думка ) копаю тільки мало коротчи прибор для лінивих . Тепер по фортуні М потрібно з двома катухами з 32 на 30 на 6кГц і з малою катушкую на 10-12 кГц . Дякую .
Я всё описал в первом блоге, и у меня только блок управления, как вариант, вы можете катушки оставить себе, они подходят к фортуне м.
В Квазаре АРМ є три програми які можна включати перша це синограф тобіж показує столбіками . Друга синограф іцифри і тря це виликі цифри . Зараз вийшла нова прошивка 2.1.5 можу залити . добавлена можливість мінять звук нискочастотной частини озвучки
Поки найдеться людина на покупку чи обмін то спитаю може хто має на продажу датчик 32на25 дд на 6кГц стабільний і з невиликим розбалансом і недорого . Бо внас снігу вже нема трохи полото но по траві думаю вже можна копать Дякую.
Доброго дня,может вам не известно,но стандартные Квазаровские катушки,на Квазаре от Андрейки,не работают,сам попал в такую ситуацию,заказал у человека на этом форуме,катушку 32*30 когда присоединил к прибору и настроил все параметры,оказалось прибор совершенно не реагировал на датчик.Такая же проблема была,когда подсоединял датчики от других Квазаров(не от Андрейки).Мое мнение что Анрейка лепит конденсаторы не в катушку,а в блок.А это значит,чтоб вам поставить другую катушку,нужно перепаивать кондер в блоке,ну и естественно заказывать спец катушку подстраиваясь под ваш прибор.
Дякую попробував підключити катушку знакомого тоже квазар купляв на сландо майстер хто незнає . тоже неробила . так шо потрібно з блоком зразу пробувать а одельно то точно може не підійти . і краще зразу шоб мастер підгонив блок з катухами а докуплять то краще блок відсилать .