Обережно! Pashko777(reload.com.ua) продає неякісний Tubal 7000!

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем ivanser, 24 бер 2020.

Статус теми:
Закрита.
  1. ivanser

ivanser Oberschütze

Повідомлення:
    70
    Адреса:
    Львів, Україна
    Нещодавно придбав на форумі у продавця Pashko777 (reload.com.ua) неякісний Тубал 7000. Відкривши запломбовану банку, відразу помітив зерна жовтого кольору. Нижче можна побачити фотографію банки з номером лоту, а також фото самого продукту.

Продавець відмовляється забрати товар назад, пояснюючи це тим, що "всі беруть і ніхто не жаліється".

Цікаво те, що якийсь час перед цим, я придбав також Тубал 7000 тут у іншого продавця. Протягом використання, я в якийсь момент помітив, що в патроннику і стволі залишаються жовті зерна (такі, як на фото). Я ніяк не міг зрозуміти, чому він не згорає... Зі швидкістю і тиском проблем не було помітно ніяких.

Обидві банки виявилися з одного лота.

Тому, будьте обережні з Тубал 7000, що зараз у нас продається, та з продавцем Pashko777

IMG_1476.jpg IMG_1478.jpg

TraDn, LySS та AlexPower подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Тяжелый металл, фото на листе в клетку для масштаба Пересылка Укрпочта или Новая Почта - оплата услу...
      120 грн.
    2. Оплата: передоплата на картку Приват банку Доставка згідно з чинним законодавством України: по Украї...
      120 грн.
    3. 299 грн.
    4. Оплата: предоплата на карту Приват банка Доставка согласно действующего законодательства Украины: по...
      25 грн.
    5. Документ к медали - За нашу победу - 9 мая. Оплата пересыла на покупателе - при получении на новой п...
      50 грн.
  3. Mc3589

Mc3589 Obergefreiter

Повідомлення:
    69
    Адреса:
    Kiev
    Брал у этого же камрада тоже т7 и т8 - все так же, есть незначительный % желтого зерна.
    Справедливости ради отмечу, то же самое встречается и у других поставщиков этого товара- и в Стволе, и др оф. магазинах.
    Все идет из одного бочонка.
    На полет влияния не обнаружил (имхо). Есть другие ---, но есть и +++!
    К самому камраду Pashko777 (reload.com.ua) неоднократно обращался- нет вопросов.

max81, Volynyaka, LySS та ще 1-му подобається це.
  4. ivanser

ivanser Oberschütze

Повідомлення:
    70
    Адреса:
    Львів, Україна
    Зрозуміло, що вказаний продавець пороху не виготовляє, але... Коли ви купите в гастрономі консерву, прийдете додому, відкриєте її, а вона виявиться зіпсутою, куди ви з нею підете? На завод-виробник чи у магазин, де її придбали?

От і я так зробив, звернувся до продавця. А він мене просто проігнорував. М'яко кажучи. "Всі їдять тухлі консерви і не жаліються, а ви щось хочете...". Звичайно, що воювати за банку пороху ми не будемо, але "страна далжна знать сваїх гєроєв в лицо".

Тому, якщо хтось буде мати якісь непорозуміння з продавцем Pashko777 (reload.com.ua), майте на увазі, що він не спішить їх вирішувати.

А також, не купуйте зараз в Україні Тубал 7000 з вказаної партії.

pogoretskuy, TraDn та NALSUR подобається це.
Статус теми:
Закрита.