Обережно! Pashko777(reload.com.ua) продає неякісний Tubal 7000!

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем ivanser, 24 бер 2020.

Статус теми:
Закрита.
  1. ivanser

ivanser Oberschütze

Повідомлення:
    69
    Адреса:
    Львів, Україна
    Нещодавно придбав на форумі у продавця Pashko777 (reload.com.ua) неякісний Тубал 7000. Відкривши запломбовану банку, відразу помітив зерна жовтого кольору. Нижче можна побачити фотографію банки з номером лоту, а також фото самого продукту.

Продавець відмовляється забрати товар назад, пояснюючи це тим, що "всі беруть і ніхто не жаліється".

Цікаво те, що якийсь час перед цим, я придбав також Тубал 7000 тут у іншого продавця. Протягом використання, я в якийсь момент помітив, що в патроннику і стволі залишаються жовті зерна (такі, як на фото). Я ніяк не міг зрозуміти, чому він не згорає... Зі швидкістю і тиском проблем не було помітно ніяких.

Обидві банки виявилися з одного лота.

Тому, будьте обережні з Тубал 7000, що зараз у нас продається, та з продавцем Pashko777

IMG_1476.jpg IMG_1478.jpg

TraDn, LySS та AlexPower подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Перехідник з micro USB (мама) на Type C 3.1 Стане в пригоді, якщо загубите або зламаєте рідний кабел...
      20 грн.
    2. Опис Чотиридіапазонна та шестидіапазонна система радіоелектронного подавлення для глушіння сигналу у...
      75000 грн.
    3. Продам новий пульт до дронів Dji mavic 3, Dji mavic 3 pro, Dji mini 3, Dji 3 classic, Dji 3 mini pr...
      3000 грн.
    4. (в наявності 7 шт.)
      Весы карманные ювелирные MH-500 предназначены для точного взвешивания ювелирных изделий , лекарствен...
      115 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Міні-цифровий диктофон. Запис з голосовою активацією Конференція Компактний та портативний з ЧПУ СВР...
      790 грн.
  3. Mc3589

Mc3589 Obergefreiter

Повідомлення:
    69
    Адреса:
    Kiev
    Брал у этого же камрада тоже т7 и т8 - все так же, есть незначительный % желтого зерна.
    Справедливости ради отмечу, то же самое встречается и у других поставщиков этого товара- и в Стволе, и др оф. магазинах.
    Все идет из одного бочонка.
    На полет влияния не обнаружил (имхо). Есть другие ---, но есть и +++!
    К самому камраду Pashko777 (reload.com.ua) неоднократно обращался- нет вопросов.

max81, Volynyaka, LySS та ще 1-му подобається це.
  4. ivanser

ivanser Oberschütze

Повідомлення:
    69
    Адреса:
    Львів, Україна
    Зрозуміло, що вказаний продавець пороху не виготовляє, але... Коли ви купите в гастрономі консерву, прийдете додому, відкриєте її, а вона виявиться зіпсутою, куди ви з нею підете? На завод-виробник чи у магазин, де її придбали?

От і я так зробив, звернувся до продавця. А він мене просто проігнорував. М'яко кажучи. "Всі їдять тухлі консерви і не жаліються, а ви щось хочете...". Звичайно, що воювати за банку пороху ми не будемо, але "страна далжна знать сваїх гєроєв в лицо".

Тому, якщо хтось буде мати якісь непорозуміння з продавцем Pashko777 (reload.com.ua), майте на увазі, що він не спішить їх вирішувати.

А також, не купуйте зараз в Україні Тубал 7000 з вказаної партії.

pogoretskuy, TraDn та NALSUR подобається це.
Статус теми:
Закрита.