Наболіло! Розповім вам, шановним шукачам, про прикрий випадок, що трапився зі мною. Познайомився я з завзятим до пошуку хлопцем. Швидко зійшлись, бо живемо на одній вулиці, любимо поритись в грунті, тим більш - у нього авто і робота по виклику, а я на пенсії і вільного часу вдосталь. І де ми тільки з ним не були, скільки кілометрів пройшли поряд... Їли з однієї миски і пили з однієї пляшки. Пропадав у мене вечорами біля компа (бо у нього не було)... Ну просто - настоящий камрад! Але одного разу... І казав же йому - не бери! А він взяв. На (авось).... Не пройшло. Мабуть по доносу сусідів нас уже чекали. Хто попадав в таку ситуацію знають чим це закінчується. Заліз він у борги і ходив опущений, плакав - борги треба віддавати. Жалко мені камрада стало - віддав йому свою заначку ( лом міді) що зберігав до важких часів. 150$ дещо підняли настрій. З ним я розійшовся в поглядах на події, що почали розгортатись в Україні. І ми розійшлись. Тоді у камрада народилась дитина, і я, по простоті душевній, не нагадував про себе. Але минув рік, другий пішов... Дзвоню йому і домовляюсь зустрітись. Так от при зустрічі мій камрад заявив, що гроші він давно віддав, і що я алкоголік і нічого не пам"ятаю... Ім"я його - Максим. Друзі! Будьте обережні - поряд з вами - КАМРАД!!
Бывает!!!!Хочешь иметь врага?Одолжи другу деньги!!!А что значит (Не сошлись во взглядах)?.А то знаете время странное.Так глядишь и стрельнет в спину.
Вы же сами написали-отдали. Не дали в долг, а отдали. При передаче оговаривали возврат? Думаю, нет. На рейберте есть он?
Не согласен.Добро мы делаем не для людей!А в первую очередь для себя.У меня тоже есть грехи которые осознал будучи далеко за тридцатку.Но увы исправить ничего уже нельзя.Только научить детей не наступить на те же грабли.
Ну народ золотишко там или брюлики на чёрный день припасают, а тут медь-прикольно! А где меди на 150 бакинских надыбали?
Лично у меня также на балконе лом имеется. Только медных поясков около 30 кг. Когда то копанул чью-то заначку (с поясками). Латуни еще больше... С уважением.
Буває. В мене так кум, декілька родичів і знайомих попросили в борг у скрутний для них час і пропали... Вроді і суми не такі вже великі, але друзів можна сказати втратив...
люди "скурвлюються" з часом, потрібно це прийняти і просто чекати той час, коли побаш їх справжнє лице. звичайно, потрібно залишатися в кожній ситуації людиною. нічого, камраде, одні йдуть, інші приходять! щасти!
Знаю эту историю не по наслышке.Т.к с Семеновичем "Негус" дружим давно и знаю как человека порядочного.Это так к слову. А по поводу меди думаю Семенович не в обиде будет.так это были отходы производства.Держал он маленькую майстерню по по ремонту электромашин раньше. с.ув.
Когда то говорил один дед я запомнил - зроби людыни харашо - вона тоби херово зробе ! Может ему стекла постеклить в гольфе ?
Їли, пили-все фигня, поверьте, скажите спасибо Богу что так все обошлось, у меня было намного хуже.Просто это был попутчик в вашей жизни, ехали вместе, потом он встал и ушел и Х.. с ним.Повторюсь-просто высшие силы убрали этого человека из вашей жизни.Забыть как сон
Плюньте і забудьте не тріпайте свої нерви здоровіші будете.Зробили Добро , Добро до Вас повернеться.А йому його буде.
Не имейте друзей! Избавитесь от проблем!Всех разогнал на ..й! И теперь никто, ни я, никому не должен!