Виходячи з деяких клейм - виробництво бельгійське. Випущене після 11 липня 1893 року. Десь так. Щось дуже мало у вас клейм. І фото погано зфокусовано.
А стосовно ціни - то треба шукати якогось колекціонера. З такими рушницями тяжко визначатись з ціною.
Доброго дня!На ній що цв'яхи рівняли чи полювали кидаючи? Для коллекціонерів вона не цікава(за багато рукотворства) а для мисливців кал. не ходовий.3000-5000гривень і то довготривала справа.З повагою.
А чому така впевненість що колекціонерів вона не зацікавить? вам нецікаво збирати, наприклад, етикетки сірникових коробок, або сигаретні пачки, (або якщо з привязкою до збройного форуму то гільзи до АК різних виробників і т.д.). Так само і тут. А когось це може зацікавити. Недавно бавив древню горизонталку-курковку з двома різними стволами в набагато гіршому стані - і нічого, найшовся покупець, який за суму велику (я б собі такого не позволив) купив її і тепер реставровує, та буде з нею ходити на полювання.
Тобто, відповідь "чому Ви вважаєте що його ціна 3-5 тис. гривень" ми не почуємо? Чи почуємо що його ціна 3-5тис. грн. тому-що "ним цвяхи забивали"?
Пане Роман придивіться уважніше до фото, планка нижня паяна перепаяна, про що це говорить: якщо це продук Льєжу і того року що Ви озвучили,то стріляти бездимними порохами не мож і клейм я не побачив.Стримує дозвіл бо кожні три роки техогляд.З пов.
Я думаю що в першу чергу варто глянути в стволи, щоб оцінити стан рушниці. А на рахунок стрільби димним порохом-так він є в продажі.