Доброго дня прошу оцінити предмет як краще виставити? так чи почистити від білого нальоту ? під ним є краска? тут фото і визначення https://reibert.info/threads/nozhni-na-psv.945303/ Дякую.
Доброго, краще так як є річ не часта можна старт 500 грн. Своє аук покаже. Ссилочку на продажу не забудьте залишити в темі. З Повагою.
Доброго, не буде продано за 500 грн можете знизити ціну на 20 грн. Хоча на мою думку спростування буде, можите поставити в солярку на добу чи дві, помити водою з милом від бруду м'якою щіткою, вдень сфотографуйте з усіх сторін і вдалих торгів. З Повагою.
Думаю будуть. Сам маю Готшо під реставрацію, без ножен. Але на превеликий жаль зараз я "не дуже платоспроможний", скажімо так. Вдалих торгів.
Ну можна знизити до 400. Але я особисто їх менше ніж за 400 не продав би. Додам правда, що треба ще уважно оглянути стан предмета, а то по таких фото зрозуміло не все. Не виключаю неприємних сюрпризів.
Честно? В таком виде я их не куплю. Тут ребята говорят - не чистить. Жаль, что они его при этом не купят - не чищенным. Первое - помыть от грязи жесткой щеткой в воде. Металлической щеткой вычистить рыхлую ржавчину - тогда будет понятно есть здесь что-то на цену выше 300 грн или нет. Или пусть товарищи, кричащие о 500 грн и выше купят его таким - для Вас будет удачная продажа. Советую очистить, а потом добавить сюда фото и посмотрим - это нормальный профессиональный подход. И попрошу не путать некоторых аукцион и продажу по фиксированной цене - это суть разные вещи.
Полностью поддерживаю сказанное, купил пару ножен по ПМВ,правда в чуть худшем состоянии, но вроде как не и ничего (казалось на фото),но после очистки превратились в сито. Так что хотелось бы видеть так сказать истинное состояние предмета, чтоб видеть за что платишь деньги, правда если они окажутся хорошими то ценник может быть намного выше чем предполагал купить
Цілком погоджуюсь. На всяк випадок, для більшої впевненості, можна ще додатково перевірити місця, де іржа найбільше пішла "бульбашками". Зняти ці нарости тоненькою стамескою або шабером і перевірити стан металу під ними. Далі все залежить від реставратора. Якщо він вибере шлях повної очистки до металу, то неглибокі каверни звичайно будуть, але це не проблема.
Вирішив почистити) хоть набули товарного вигляду) вилізло краски дуже багато. як і думав ні одного свища немає! навіть там де була велика булька іржі. фото получилось не ахті...можливо через те що змастив їх трішки маслом як консервація)но .