Ножі зібрані мною власноруч. Лот 1 Фултанг з клинком Х12МФ від Руслан Догодин , 97х22х3,4, Загальна довжина 221 мм. Накладки: бладвуд. У комплекті якісні шкіряні ножни типу "бушкрафт". Невеличкий ніж- призначений для широкого спектру завдань, згодитьсі і в кухні, і в лісі. Такий собі "грибник" виживальщика . 1200 грн Лот.2, Ніж скандинавського типу з клинком від Леонід Ясинецький з високовуглецевої сталі ЕА-115 113х22х4,2. Загальна 223 мм. Руків'я бладвуд, проставка венге, больстер латунь. Ідеальний помічник для пригод на природі та нетільки. Підводи майже в нуль забезпечують агресивний різ. І по дереву і по салу. Та я сам його боюся. Ніж одягнуто у ножни фінського типу із дерев'яним вкладишем із шкіри рослинного дублення. 1300 грн І лот3. Свіжа робота закінчена паприкінці червня. Скінер тобто "шкілолуп" з клинком від фінської фірми EnZo/Brisa Сталь нержавіюча 12с27, параметри 95х30х3,5 загальна довжина 220 мм. Гарний помічник для справжнього мисливця, рибалки, чи просто любителя активного відпочинку на природі. Високі прямі спуски від обуху, потрійний клин і тонке зведення забеспечують відмінний різ, а каплевидне руків'я із гренадільо ідеально лежить у руці. Міцні з якісної виділки 4 міліметрової шкіри ножни, доповнюють ансамбль. 1400 грн Готовий до пропозицій і обговорення цінової політики ножебудування в приватних повідомленнях