Вітаю спільноту! Допомагаю своєму товаришу розпродати свою колекцію ножів, всі ножі оригінальні, в повному комплекті, в стані нових. 1) Zero Tolerance 0220 S35VN Дизайн Jens Anso. Стриманий індастріал-стиль, титанове руків’я та клинок 89мм зі сталі S35VN з хорошим балансом твердості й стійкості. Надійний фреймлок і плавний фліппер. Вага: 175 г. Ціна: 12550 грн (300$) 2) Zero Tolerance 0562 TI 20CV Титановий фрейм, підшипниковий механізм, преміальна CPM-20CV на клинку довжиною 89мм — відмінний ніж для щоденного використання з потужною ріжучою геометрією авторства Хіндерера. Вага: 156 г. Ціна: 12000 грн (285$) 3) Fox Knives Terzuola ATCF Original Gangster MagnaCut Titanium Класика від Боба Терцуоли в сучасному виконанні. Титанове руків’я, клинок з MagnaCut, плавна механіка. Компактний і міцний. Довжина клинка: 90 мм. Вага: 120 г. 11085 грн (265$) 4) Big Idea TI Pocket Knife S35VN Hollow Grind Компактний і мінімалістичний EDC-фолдер у титановому корпусі. Сталь S35VN з ввігнутим спуском — чудово ріже на щодень. Надійний фреймлок та глибока кліпса, чудовий помічник для офісних робіт з довжиною клинка 70мм. Вага: 110 г. Ціна: 4185 грн (100$) Резерв 5) Chaves Ultramar Liberation M390 Ultramar Liberation — це класика у впізнаваному стилі Рамона Чавеса. Повнорозмірний фолдер із характерним агресивним профілем клинка, міцною конструкцією та фірмовим черепом на кліпсі. Лезо довжиною 89мм з преміальної сталі M390 забезпечує чудову ріжучу здатність, довге тримання заточення та стійкість до корозії. Руків’я з титану, надійний фрейм-лок і плавна робота на підшипниках роблять цей ніж надійним інструментом для щоденного використання. Вага: 166 г. Ціна: 13385 грн (320$) 6) Klotzli Swiss Border Guard SBG 1 Böhler N690 Офіційний ніж швейцарської прикордонної служби, створений у співпраці з дизайнером Дітмаром Полем та вручну виготовлений у майстерні Klötzli. Елегантний фолдер для джентльмена з тактичними потребами: титанові накладки забезпечують легкість і міцність, а лезо з преміальної сталі Böhler N690 (59 HRC) — точний та довговічний рез. Надійний push-button замок, можливість відкриття однією рукою, зручний як для правші, так і для шульги. Довжина клинка 90 мм. Вага: 125 г. Ціна: 18825 грн (450$) 7) Hogue Mysto ABLE Lock Magnacut Новинка з Magnacut від Hogue. Фіджетабельний механізм ABLE Lock, ергономічне руків’я та фініш stonewash. Чудове поєднання балансу, ріжучих властивостей і зносостійкості. Довжина клинка 84 мм. Вага: 99 г. Ціна: 12550 грн (300$) Додаткові фото/відео в ПП Ножі в Києві Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм