Лот 1. Офіцерський ніж FORESTER WOOD з фіксатором леза Liner Lock, довжина ножа 111мм , 3 шари, 10 функцій, дерев'яні накладки з горіха. Виготовлений в Швейцарії. Ніж абсолютно новий, лише діставався з блістера. ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ Вид товару: Складаний ніж Серія: Forester Колір: Коричневий Довжина складаного ножа (мм): 111 Шари: 3 Функції: Кільце для ключів, Фіксатор відкритого леза, Штопор, Консервний ніж + 3 мм пл.викрутка, Пилка по дереву, Велике лезо, Шило - кернер, Відкривачка для пляшок, Велика плоска викрутка, Паз для зняття ізоляції Тип ножового замка: Liner Lock Матеріал леза: Неіржавна сталь Матеріал руків'я/накладок: Дерево Довжина (cм): 11.1 Вага (кг): 0.126 Один з найкращих ножів 111 мм серії, на довгі роки стане Вам найкращим другом та помічником. Накладки з горіха дуже гарні та приємні на дотик. Детальніше почитати - https://vx.ua/uk/skladani-nozhi-victorinox/76827-skladnoy-nozh-victorinox-forester-0836163.html Питання в особисте листування. Сплата Приват банк, доставка Новою поштою, Укрпоштою за рахунок покупця. Ціна - 2400 грн. Лот 2. Офіцерський ніж Victorinox Forester 0.8363 з фіксатором леза Liner Lock, довжина ножа 111мм , 3 шари, 10 функцій, накладки з червоного поліаміда. Виготовлений в Швейцарії. Ніж абсолютно новий, не можу знайти його упакування. ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ Вид товару: Складаний ніж Колекції: Армійський кишеньковий ніж Серія: Forester Колір: Червоний Довжина складаного ножа (мм): 111 Шари: 3 Функції: Кільце для ключів, Пінцет, Зубочистка, Фіксатор відкритого леза, Штопор, Пилка по дереву, Велике лезо, Шило - кернер, Відкривачка для пляшок, Мала плоска викрутка, Консервний ніж, Велика плоска викрутка, Паз для зняття ізоляції Тип ножового замка: Liner Lock Матеріал леза: Неіржавна сталь Матеріал руків'я/накладок: Поліамід Довжина (cм): 11.1 Вага (кг): 0.142 Один з найкращих ножів 111 мм серії, на довгі роки стане Вам найкращим другом та помічником. Накладки з червоного поліаміда стійкі до царапин та механічних ушкоджень.. Детальніше почитати -https://vx.ua/uk/skladani-nozhi-victorinox/76829-skladnoy-nozh-victorinox-forester-08363.html Питання в особисте листування. Сплата Приват банк, доставка Новою поштою, Укрпоштою за рахунок покупця. Ціна - 2000 грн.