Продам ніж ручної роботи власного виробництва. Чудовий помічник на кухню. Клинок: нержавіюча сталь 40х13 закалена до 55-56 HRC, спуски легким клином від середини, перехід затертий у плавну лінзу. Фініш проведеней в ручну на 400 гріт діагональний сатин. Руків'я: больстер, проставка та тильник - дюралюміній, між ними шкіра. Основа виконана з чорного мореного дуба, пропитана безліччю слоїв Danish Oil. Розміри: 270мм від тильника до кінчика клинка. Клинок - 163 мм х 30 мм х 1,7-1,8мм (в обусі) Завуваження: Є декілька маленьких рисок в поперек сатину (практично не помітно), больстер з одніє сторони має трішки широкуватий пропил (який залитий епоксидкою з серединии намертво, на останньому фото видно). В загальному: Ніж лежить в руці дуже приємно і аж проситься, щось порізати. Морений дуб - це той матеріал, який не може не викликати захоплення у людини, котра з ним контактує. Дюралюмінієві больстер та тильник виглядають масивно, але завдяка властивостям цього матеріалу, зовсім не обтяжують руків'я, тому рука власника забуде про втому при користуванні. Ніж заточений Ціна - 299 грн ПРОДАНО
Додам два робочих ножа з швидкоріжучої сталі. 1. Горіховий Сталь: Р6М5 (полотно пили по металу), твердість в районі 60-61 HRC Клинок: Спуски легким клином від 3/4 висоти, перехід затертий у плавну лінзу. Підвод сформований на 11 градусів. Протравлений в багато слоїв з використанням лаку (потім стертий) для надання малюнку. Клинок сам по собі не полірований, для надання певного шарму та своєрідного малюнку. Руків'я: горіх пропитаний безліччю слоїв Danish Oil (з тоном Dark Wallnut), больстер - латунь, проставки - шкіра та латунь. Зауваження: Спуски вийшли дещо не рівномірні, тому видно, що підвод з однієї сторони трішки більший ніж з іншої. Для робочого ножа це не суттєво. (за цей дефект трішки скину в ціні). В загальному: Ніж лежить в руці дуже комфортно та може стати Вашим помічником на кожен день. Твердість сталі забезпечує високі ріжучі характеристики на тривалий термін без підточування. Ніж заточений Ціна: 290 грн ПРОДАНО
2. Каповий Сталь: Р6М5 (полотно пили по металу), твердість в районі 60-61 HRC Загальна довжина: 225мм Клинок: 113х26(на початку)х2мм (в обусі). Спуски легким клином від 3/4 висоти, перехід затертий у плавну лінзу. Підвод сформований на 16 градусів. Протравлений в багато слоїв з використанням лаку (потім стертий) для надання малюнку. Клинок сам по собі не полірований, для надання певного шарму та своєрідного малюнку. Руків'я: Кап клену, пропитаний безліччю слоїв Danish Oil (Dark Wallnut), больстер - латунь, проставки - шкіра та латунь. Зауваження: усі капові вічка залиті цианакрилатом та відполіровані. В загальному: Зручний та дуже симпатичний робочий ніж. В руці лежить як рідний. По вазі легший за горіхового десь в два рази.. Ніж заточений Ціна: 320 грн ПРОДАНО
При купівлі капового і горіхового (разом) в подарунок: 1) Баночка 10мл - Danish Oil Dark Wallnut - для догляду за руків'ям. 2) Алмазний хон-брусок 100х8х4 (зерном 20/14) - для підточування. 3) Знижка - 20 грн.