Доброго, прошу оценить для продажи такие охотничьи ножи, изв.но фото пока такие, 3 ножа, все в отличном состоянии, в ножнах, кожа мягкая,без трещин, также и козья ножка, все привезены с Германии,
Все ножи производства ГДР . Турист , никер и козья ножка по земле можно купить от 5 до 10 евро . Мюльхаузен дороже раза в два/три , одинокие с родными ножнами ( не спарка ) встречаются реже .
Доброго здоровля всім.Із першої трійці самий серйозний і практичний-перший зліва.Якщо ще й компас діє,то своїх 500грн.точно вартує. Ніж з посту 2(#2),такий особисто маю,універсал,+якісна пилка та шкуродер.Досить потужне лезо,добре тримає заточку.Один мінус-не ергономічне руків"я...Але свій менше,ніж за 1500 гривень не віддав би.
Всі ці ГДРовські ножі колись мав. Я їх назвав би не мисливськими, а туриститчними, тим більше, що вони в ГДР продавалися не лише в мисливських, а у всих магазинах спорттоварів, мисливці на полювання купували більш надійні. Якість ножів відполвідає ціні - приблитзно 6 марок ГДР (4 рубля СССР). Яка товщина леза лівого (з компасом)? Ножі массового виробництва. Є коллекціонери ГДР. Дешевше 400 не віддавати, а дорожче тисячі навряд куплять. Окремо про ніж з розкладними лезами. Теж мав. Яб його умовно назвав мисливським. Він настільки незручний, що нормальний мисливець невряд буде ним кабана розробляти. Його стихія - понти і сало порізати. Тисяча-півтори. Він більше бутафорський.
Вони різні бували. В мене такий з компасом був 3,5 мм. , досить пристойний, а ті що біля 2 мм. - називали дитячими, ябо для грибників.
Добра всем! Дабы не создавать новой темы есть на продажу такой нож туристический времен ГДР, небыл в пользовании,компас рабочий, есть клейма, примерная цена такого девайса? С Ув
И такой Зекпром, сталь 40ха13, общая длинна примерно 32см, мне кажется неплохая работа! спс всем ответившим
Це стилізація під баварський мисливський ніж-ніккер.https://www.google.com/search?q=ник...HVQbApkQ_AUoAnoECAEQBA&biw=1366&bih=657&dpr=1