Підтримую про "Маузер"... Гарно почистити, потім - на войлочний круг, накрутити ручку з паракорда, зробити надійні піхви...Вийде непоганий подарунок для туриста.
Зверніть увагу: цілком легальний набір. Колись продавався на базарах. Китаєць, але якість заліза SUPER!! ...А хто пізнає у тому фрагменті "Маузер"??
За той китайський набір нічого не буде, як і за кухонний ніж. А ось за носіння якоїсь самопальної фігні, можна мати зайві проблеми. Хто впізнає Маузер? Слідчий, будете потім розповідати навіщо вкорочували штик, робили ручку і взагалі з якою метою ви його з собою носите. Можу в ЛС показати фото за який шматок обломаного ржавого штика мені робили винос мозга наші дибіли в погонах, і це лише за зберігання вдома. І таки визнали ХО, експертиза підтвердила, так що не грайтеся з вогнем і не страдайте херньою.
так все говорят что за хранение хо статьи нет в у.к. это что не правда? статья осталась только за ношение х.о. Можу в ЛС показати фото за який шматок обломаного ржавого штика мені робили винос мозга наші дибіли в погонах, і це лише за зберігання вдома. І таки визнали ХО, експертиза підтвердила, так що не грайтеся з вогнем і не страдайте херньою.[/QUOTE]
Звісно за зберігання нічого не буде, а ось носити з собою таку штуку не варто, але звісно це справа кожного, у всіх своя голова на плечах.