Продам ніж Extrema Ratio BD2 Lucky. Легке Б/У. Заводська заточка. РК в порядку. Ніж в деякій мірі ексклюзивний, бо варіації чорне руківя-світлий клин в Extrema Ratio для моделі BD2 Lucky не існує. Робив собі версію Desert Warfare (див. фото), яка також на превеликий жаль відсутня для даного ножа. Ще замінив латунні шайби (оригінальні можу дати в придачу), трішки шліфанув - фліп став на порядок кращим. Від себе додам, що ніж (особисто для мене) просто ідеальний EDC тактик! Хто любить тактичненьке - оцінить! Викид клинка по ходу витягання з кишені, глибочезна посадка, шикарна симетрія клинка і ще багато практичних дрібниць роблять його в моїх очах ідеальним варіантом на повсякдень! За потреби скину скан про неналежність до холодної зброї. Характеристики: Виробник: Extrema Ratio Модель: BD2 Lucky Номер моделі: С0354P Сталь: N690 Профіль клинка: Spear point Фініш клинка: Stonewash Закалка сталі: 58 HRC Фіксація клинка: Liner Lock Механізм відкривання: Плавник Руків'я: Алюминієвий сплав Anticorodal Довжина ножа: 225 мм Довжина клинка: 96 мм Довжина руків'я: 130 мм Товщина клинка: 3 мм Вага: 106.5 г Країна походження: Італія Цена: 4000 грн. тел. 0672567171
проданий.... маю ще новий повністю чорний, якщо цікаво, і запропонуєте хорошу ціну, то віддам) пишіть в приват..