Новая форма Бундесвера.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Lindemann, 15 лип 2016.

1. Lindemann

Lindemann Obergefreiter

Повідомлення:
    140
    Адреса:
    Украина
    Доброго всем времени суток, камрады может кто владеет информацыей , ну допустим так, у Бундесвера сейчяс используется обычный Флектарн форма полистелен хлопок и тд, ну как-то устарела она уже, в других странах смотришь и огнеупорная и ещё полно всяких прибомбасов, хотя сам являются поклонником формы бундес, может кто где-то что-то слышал, поделиться своими мненеями. С ув

2. Цікаві лоти

1. Система CRPA TUALAJ 4100, anti-jam GPS/GNSS system. Можливий обмін на мавік 3т новий в комплекті
      50000 грн.
    2. Плата без пошкодженнь в ідеальному стані
      40000 грн.
    3. Діагональ дисплея 1.53" Ємність акумулятора 500 мА·год Розміри 46х12мм Вага 55 г г Дефект - нев...
      2000 грн.
    4. Чехол, бампер силиконовый для навигаторов Garmin gpsmap 62, 64, 65 серий. Цвет: черный Лоты комбин...
      540 грн.
    5. новая оригинальная крышка батарейного отсека . Подходит на модели Venture Cx . Vista Cx. Legend Cx/...
      250 грн.
  3. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Поки не почнуть німці постійно десь воювати , то нічого вони міняти не будуть . Для гарнізонноі служби досить і їх нинішньої форми . Форму постійно оновлюють тільки США і вже почали Британці , решта як зависла в 80-90 минулого сторіччя то так і нічого не міняють .

Lindemann подобається це.
  4. StrelokPS

StrelokPS Oberleutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    57
    Повідомлення:
    3.948
    Адреса:
    Украина
    Читав десь про новийкамуфляж замiсть флектарну. Шукайте в мережi...

yan 2011 та Lindemann подобається це.
  5. урк

урк Leutnant Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    6.082
    Адреса:
    Україна
    Бундес, використовує в осноіному Флектарн\тропентарн
    Але спецпідрозділи використовують мультикам по програмі Das System „Infanterist der Zukunft“ скорочено IDZ типу солдат майбутнього. Там спорядження на порядок вище звичайного тряпья.

Lindemann подобається це.
  6. Leibstandarte

Leibstandarte Major Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    2.770
    Адреса:
    Ukraine
    очень люблю швейцарскую форму.

7. Hexenmeister

Hexenmeister Stabsgefreiter

Повідомлення:
    296
    Адреса:
    Wo die Welt mit Bretten zugenagelt ist...
    Чем она устарела то,тем,что синтетики мало?А попробуйте побегать при 90% влажности в комке 50\50,поглядим,надолго ли хватит вашего энтуазизма.Для поля она самое то,а насчет аридфлека(он же мультитарн)-еще по воде вилами писано.А всякой негорючки и кевлара у них полно-просто здесь и половины нет.

8. semovente

semovente Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    338
    Адреса:
    Лозова, Україна
    http://bwk.in.ua/forum/viewforum.php?f=26 Здесь обзоры практически всех существующих современных образцов экипировки и снаряжения Бундесвера по линиям.

Останнє редагування: 16 лип 2016
    Артур2014 подобається це.
  9. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Ви оце зараз серйозно пишете , чи прикалуєтесь ? Флек на осінь ше куди не йшло , а зараз в ньому зваришся , в негорючці американській (65% FR RAYON, 25% PARA ARAMID, 10% NYLON) набагато комфортніше , а в 100% арамідній формі для пілотів взагалі красота . Та і покрой , особливо штанів , мені особисто геть не зручний , американська і британська форма набагато краща . Із бундесового тільки парка ше так собі , решта просто убогість .

Pimpf, Баварец82, Назар ukr та ще 1-му подобається це.
  10. semovente

semovente Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    338
    Адреса:
    Лозова, Україна
    Що Ви мали на увазі під словом "решта"?
    Взагалі то флектарн- це назва типу камуфляжа а не назва тканини. Для жаркого та вологого клімату німці вже давно шиють форму із різним у процентному відношенні складом бововни, поліестеру та нейлону у камуфляжах типу флектарн, тропентарн, вюстентарн і мультикам для спецпідрозділів.
    Я так розумію, що Ваш особистий досвід у практичному використанні одягу Бундесвера обмежений речами з секонду, випуску 90-х років , тому будь-ласка не будьте таким категоричним у своїх висновках щодо стану забезпечення у сучасні армії Німеччини, тим більше , як що Ви особисто , м'яко кажучи "не в темі".
    Штани для спецпідрозділів не пробували?

Pyro подобається це.
  11. Hexenmeister

Повідомлення:
    296
    Адреса:
    Так кто мешает бегать летом во флеке 80\20?65\35 да,весна,осень,зима.Арамидных курток у бундеса достаточно,в одной из них сейчас хожу.Насчет портов-сегодня принесли новый мультик бритов,который 70\30,тряпка убогая,тонкая,комары прокусывают,как м75 австрийский.Карманы из сетки-вообще ноу коммент.По покрою-каждому свое,я в амерском эквакс как охламон деревенский выгляжу.Carinthia в этом плане ничуть не уступает всяким массивам-секри-экваксам,а по обуви-однозначно Европа,ибо нах амеров с их лягушачьими подьемами.Про пошив амерского военпрома тож много забавного-как например у новой термухи после 1 носки мульки отвалились и швы пошли.Или труселя с NSN с дыркой на ж...е прям с завода...

12. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Решта це Італія , Іспанія , Франція , Польща ,Австрія , Чехія , країни бувшої Югославії - вистачало просто в руках покрутити і вже ніякого бажання вдівати не було .
    Я знаю що таке флектарн . Купувати в мене не має ніякого бажання те чудо німецької легкої промисловості , вже маю досвід і повертатися не хочу . Уніформа КСК коштує дорожче ніж уніформа спец підрозділів ВМФ США і зручності і технологічності в ній ніц нема порівняно з американською .
    Як ви не зрозумієте що чим більше бавовни тим гірше для форми . Бавовна мокне і довго висихає порівняно з негорючою синтетикою з якої пошита американська форма , бундес форма не оброблена репелентами на відміну від американської . Форнітура там теж не дуже оті кнопки , ну і покрій особисто мені геть не подобається .
    Про взуття європейське , особливо німецьке , скрізь відлітають підошви , а от у американців чомусь не відлітають . І якшо треба нормальний підйом то купуйте черевики із шириною W або XW , а не XN , N чи R і буде вам щастя .

->Alexander., Славко Кара та Назар ukr подобається це.
  13. semovente

semovente Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    338
    Адреса:
    Лозова, Україна
    Якщо Ви про краевськи штани то у кск і котів вони абсолютно аналогічні і вони не дешеві. Можливо Вам попадалась кітайська репліка. Взагалі то коли я писав штани для спецпідрозділів то мав на увазі einsatzkampfhose, які носить десант.
    На початку мова йшла про те у чому краще ходити влітку. Більший процент бововни на комплектах для жаркого клімату пояснюється тим що бововна краща "до тіла", меньше подразнює шкіру. Так- намокає, але і швидко сохне.
    Та неставляють німці вже давно кнопок ))) тільки велкро та пуги англійського типу.
    :D Повірю, тільки якщо Вам попались вкрай убиті чоботи з секонду, у яких вже давно скінчилися всі можливі терміни їх експлуатації.

Pyro подобається це.
  14. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Кітайські репліки я не купую . Я про комплекти PCU мав на увазі , край мені теж не зовсім подобається вже черезчур задорого .
    Я про літо і мав на увазі . Бо в негорючці американській (65% FR RAYON, 25% PARA ARAMID, 10% NYLON) набагато комфортніше ніж в американській уніформі 50 бавовна / 50 нейлон , а в 100% араміді взагалі супер комфортно в таку спеку , а от бундесова на літо та шо 90 років ну геть не годиться .
    Черевики були в мене бундес 2000 купував новими але в 2009 році і через рік підошви почали розлазитися і не тільки в мене одного така біда . Ось куча людей скаржаться на бундес черевики і на 2000 і на 2005 .
    https://reibert.info/threads/problema-s-podoshvoj-vibram-bercy.577397/
    Можна сказати що це від віку черевиків , але чомусь американські такого самого віку не розлазяться .

15. Hexenmeister

Повідомлення:
    296
    Адреса:
    Тема по берцам не та-это не бундес,а Бельгия или еще кто.А амерские сыпались по истечению срока хранения,про бритов(Itturi)можно вообще молчать.Думаете зря бриты новые тапки на Haix заказывают,да в Lowa с Meindl по пустыне шарятся,да и не только по ней?Так что все у них в порядке,я вон парки со штанами по 6-7 лет сносить не мог,а носить постоянно амерскую синтетику на нижних слоях не рекомендуют-верный способ получить грибок кожи и ногтей,чему был свидетелем,и неоднократно...

shmayks подобається це.
  16. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Ну гаразд ті берці не зовсім схожі на класичні бундес 2000 , а що скажете про це фото . Бундес 2000 чи 2005 із заміненою підошвою
    upload_2016-7-17_19-17-48.png
    https://reibert.info/threads/podskazhite-po-botinkam-problema.523531/
    Про менділ , лови і хаікси взагалі і говорити не хочу , то що кросівки що ті черевики .
    По американським черевикам , дайте хоч одне фото де розвалилися підошви в американських черевиках , я таких ніде не зусрічав , а розлізшихся бундес черевиків в мережі тони фотографій . І в мене були бундес 2000 почали розлазитися , я їх швиденько продав , а американські вже багато років і нічого не розлазиться . І у половини форума теж ті бундес берці - порозлазилися . Якби від американського синтетичного камуфляжа був грибок шкіри то військові США судовими справами вже б Дядю Сема по миру з торбою пустили .
    Ви ше мені розкажіть які в бундесів чудові рюкзаки і спальники , палатки та каремати , бронежилети , каски - порівняно із американцями ( маю наувазі для звичайних частин армії та флоту , не для спеців ) . Бундесвер по забезпеченню одягом і спорядженням бомжі порівняно з американцями .

Останнє редагування: 17 лип 2016
    Dmitriy1976, Hamer2109 та Славко Кара подобається це.
  17. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.563
    Адреса:
    Украина
    Касио, со всем уважением...Вот прочитал...А нормальную одежду чего не? Зачем ходить как военнопленный? Честно, не понимаю...

18. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Я в такому одязі ходжу тільки на город та працювати по господарству і їздю на коп . А якщо ви маєте наувазі чому американська , а не наша - то американська зручніша .

Hamer2109 та kot-begemot подобається це.
  19. kot-begemot

Повідомлення:
    21.563
    Адреса:
    Украина
    Не, мне показалось, шо Вы ее постоянно носите...У меня тоже есть пара курток-камуфляж бундес и типа М-65..Но это исключительно в лес, на рыбалку..Карманов много...И не жалко..

Govtva та Dmitriy1976 подобається це.
  20. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Вже просто перепробував і бундес і британців і зупинився на американцях . Пишу щоб ті хто тільки думають що купити , купували відразу якісні американські речі , а не ерзац-бундес і не витрачали даремно гроші і час .

На роботу , по магазинах на відпочинок ходжу як і всі в цивільному одязі . А от на море беру армійську американську панамку і британський камуфльований тент для холодка .

kot-begemot подобається це.
  21. урк

урк Leutnant Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    6.082
    Адреса:
    Україна
    Катигорично із вами не згідний. ВІдносив я тряпку 50 на 50, 2 роки із перемінним успіхом і в жару було просто ппц. БВ уніформу почав тягати з кінця 13 го, починалось все з піхоти.
    По берцах, в 2000 була така проблема із підошвою, вони бояться бензини і мастил але з 2005 такого немає. Зрештою все має свій термін і вічного нічого немає.
    Фото по темі нової уніформи.

Images:

kubvdLOa5rs — копия.jpg
  22. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Тряпка від тряпки відрізняється . В американській тряпці 50 бавовна / 50 нейлон літом легше ніж в бундесові уніформі який там склад тканини я вже не пам"ятаю . Ви б ше порадили нашу уніформу там наче теж бавовни більше ніж 50% але її носити то взагалі каторга .

Славко Кара подобається це.
  23. kot-begemot

Повідомлення:
    21.563
    Адреса:
    Украина
    Не можу...Та купите рубаху из ткани лен...Никто еще лучше на жару не придумал. Правда мнется..

24. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    І шо буде з тої рубахи , і саме головне як мені ото буде в тій рубасі ( я хочу щоб мені було комфортно в польових умовах ), як в ній поїхати на коп , походити по полю під палючим сонцем , хто зна кілька раз продератися через посадки якими обсаджені поля , відмахуватися від комарів і боятися що можна підцепити кліщів . В американській негорючці я нічого не боюся ні сонця бо повністю можна застібнутися , спеку в такій формі легше переносити ніж в 50бавовна/50нейлон і ще легше ніж в бундес уніформі , ні комарі ні кліщі мені не страшні бо є обробка репелентом і має нормальний запас міцності щоб не порвалося об гілля та кущі , та й купувати мені нічого не реба бо вже куплено . Ще порядьте на коп їздити у резинових тапочках чи кросівках , а не у військових черевиках .

Hamer2109 подобається це.
  25. kot-begemot

Повідомлення:
    21.563
    Адреса:
    Украина
    Больше не буду....советовать.:):beer:

26. Mattew

Mattew Obergefreiter

Рейтинг:
    -2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    293
    Адреса:
    Украина
    2016 год, а люди до сих пор про хлопок и лён всерьез говорят.
    Почему стыдно мне?