Всім доброго дня Зіштовхнувся з такою ситуацією: зі своєї карти (Приват) в цьому місяці вже здійснив операцій різних покупок і т.п. на 100к грн., і блокує платежи - простиь докі серйозні! Прийшлося у жінки картку брати, в неї залишку ледве вистачило щоб оплатити Лота на Аукціоні!!! До кінця місяця вже обидва не зможемо перекинути кошти... Тобто виходить, що на Аукціоні вже напряжно покупати по предоплаті - а наложкою Поважні Комради не особо висилають - але ж мають на те право!, тіки новим Шутцам автоматично видає Наложка режим угоди! Прямо зараз прийшлося мені диспут створювати, напрягати Комрада, він вже мабуть подумував що може акт шахрайства який я хочу зробити)))), кароче неудобства сплошні... Хто що думає, як це обходити і що далі може бути??? Можливо треба добавляти новий функціонал в Угодах: наприклад кнопку\галочку "місячний ліміт на карті досягнен", таким чином можно автоматично з продавця попросити наложкой НП вислать, ну а продавець сам вирішує - чи по предоплаті , і все ж таки піти на зустріч і вислати наложкой...??
Але і для продавця можуть бути неприємності відправляючи наложкою, пару таких наложок(маю на увазі на немаленьку суму) і може потрапити у поле зору податкової, якщо вірити новинам, що у податкової зʼявився якийсь супер пупер новий інструмент для контролю онлайн-продажів. А 95% торгує тут без ФОП, а оформити його, наприклад, для продажу трофейних шмоток та екіпи майже нереально.
Нас заганяють назад в минуле!! Скоро будем при особистій зустрічі з рук в руки передавати речі і користуватись готівкою!!
А я ще чув що прийеят закон типу такий: " на НП можно вскрить будьяку посилу сіловікам, і якщо там всередині те, що заборонено по правилам НП відсилати, то ізимут, і страховка ща посилку анулюється....
Доброго всем дня ! Вчера и сегодня не могу пополнить счёт на форуме на карту МОНО через П24... ? (пишет отказ или банка или карты что - то такое) Всегда пополнял, проблем не было. Подскажите, кто знает, в чём дело ?