Nokta "Impakt"

Тема в разделе "Техніка для пошуку", создана пользователем jokercop, 27 окт 2018.

1. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Доброго дня! Вже промайнув майже цілий сезон, як прикупив собі турка "Імпакт". Зараз маю сказати, що залишаюсь дуже і дуже задоволений роботою даного детектора. Що на полі, що у лісі без знахідок не залишаюся. Особливо хочу виділити роботу прилада на засмічених місцях, дуже чудово розділяє. Одне погано, мені здається, що з даним детектором в Україні працюю тільки я один:confused:!!!. Хотілося б поговорити з пошуківцями які теж працюють з даним металошукачем, хто з якими програмами працює, чи обновляли прошивку? :beer:

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Багатофункціональна лопата Допоможе справитися з завданнями які звичайній лопаті не під силу. Наприк...
      350 грн.
    3. Продаю усилитель для ушей катушки Equinox 600/800 на размер дополнительной катушки 15". Был в и...
      200 грн.
    4. Новый старательский лоток D38cm..и неодимовый магнит ..смотрите другие мои лоты…есть новые поступлен...
      427 грн.
    5. (в наличии 2 шт.)
      Кабель зарядки Nokta Makro Совместимость: Simplex+ Simplex+ WHP Kruzer Multi Kruzer Gold Kruzer Anfi...
      400 грн.
  2. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Прошу мене вибачити, в назві зробив помилку, правильно буде "Impact"

3. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Сумно!! Судячи по активності в темі, "Імпактів" у нас не багато.

4. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    Ви єдиний , :beer: есклюзів. Я теж прикупить хотів , але вага даного мд відбила все бажання.:beer: по глубині, налаштуванням майже однаковий що і мцльті крузер.:beer:

5. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Я теж думав, що по вазі забагато буде, але коли взяв у руки, зразу заспокоївся. Нормальна у нього вага, збалансований добре, не бачу у цьому проблеми.:beer:

NITMAG нравится это.