Пропоную до вашої уваги свій прилад, проф рівня, добре відомий Nokta amfibio multi. Як на мене, то вкрай чіпкий на дрібні цілі з низькопровідних металів, дещо нагадало tesoro tejon, але більш комфортніше і інформативніше. Прилад офіційний, куплений в "Фортуна", 22.06.2020р, гарантія закінчилась в липні 2022 р. Я другий власник, купив на прикінці жовтня 2021р. Освоїв головні налаштування швидко, тонкощі, за два місяці. Пропоную не те що ТОР комплектацію, а максимально PRO. А саме: повністю робочій прилад, без глюків, нюансів і підводних каменів, без люфтів і ремонту. Руків'я обгорнув камуфляжною стрічкою я, з самого початку, для зручності і мінімізації подряпин.Три датчики для всіх можливих варіантів пошуку. Головна котушка, на 80 % всіх випадків життя і виходів 11 DD (AF28). Середня , купував окремо, без гарантії, захист на датчику не рідний, тримається на хомутах, на функціонал не впливає. Для зарослого лісу, чагарнику, тощо 11x7 DD (KR28). Снайперка, для смітника, підвалу, шурфу, пляшного пошуку 9.5x5 DD (KR24). Всі катушки працюють справно, без нарікань, не ремонтувались, вуха цілі, без сколів і тріщин. Додатковий бокс для пляжного пошуку, або резервних елементів живлення на 4 АА. Вбудований, рідний акум справно відпрацьовує до 12 годин безперервного пошуку в навушниках. Двоє бездротових навушників, одні рідні, працюють справно, "прив'язані" до приладу. Інші нові, куплені окремо, як резервні, на початку 2022 р, офіційні, на гарантії. Двоє дротів для зарядки приладу, двоє дротів для зарядки навушників. Купував як запасні. Захисний чохол на блок МД, теж купував окремо, суто з естетичних міркувань, фірмова кепка Nokta ( не носив, нова ). Всі документи на прилад, гарантійні талони, інструкція для користувача, роздруковані і заламіновані всі налаштування для МД, рідна коробка. Ціна питання 22.000 грн, без торгу, і без поспіху. Продаю в зв'язку з замовленням Nokta Legend pro. Відповім на всі ваші запитання, надам будь які фото і відео. Про фарт приладу не пишу, вважаю за безглуздя... Відправлю НП по території України, на тимчасово окупованій території не відправляю! Логістика за ваш рахунок. Дякую за увагу). PS: ніякого деребану, все як є, одним лотом. Бажаючі купити щось окремо, купують весь лот і розпродають окремо з 30% вигодою)....