НКВД п/я №100

Тема у розділі 'Спецслужби СРСР', створена користувачем Gunselot, 15 тра 2019.

1. Gunselot

Gunselot Oberschütze

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    21
    Адреса:
    Звягель
    Доброго дня. Купив собі художню книжечку 1938 року видання, а в ній овальний штамп: "НКВД БИБЛИОТЕКА Почтовый ящик №100". І 5 різних бібліотечних номерів, написаних чорнилом. Стан книги задовільний, хоча вона одного разу побула у воді. Бібліотечні формуляри акуратно зрізані лезом.

Облазив Інтернет - знайшов 4 військові частини часів ДСВ, яким присвоювали п/я №100: 29 легкая танковая бригада, 169 медсанбат, 39 скоростной бомбардировочный авиационный полк та 461 артиллерийский полк.

Як я зрозумів, всі вони належали до армії, а не НКВД.

Питання: де і у кого можна дізнатися, якій військовій частині НКВД присвоїли п/я №100?

2. Цікаві лоти

1. Стан по фото. Тріщин та сколів немає. Гарне клеймо та номер партії в тісті. Ложка з набору для масшт...
      1890 грн.
    2. Предложу антуражный предмет - маленький кувшин для сливок. Оригинал, состояние хорошее, размер - на...
      480 грн.
    3. В гарному стані, без явних сколів та тріщин. Присутні сліди використання. Цікаве ранішнє клеймо орла...
      2550 грн.
    4. Клейм немає,довійна,Артельне втробництво.В хромі. Все видно по фото.
      225 грн.
    5. До вашої уваги вилка з нержавіючої сталі, що входить до складу польового набору столових приладів Ве...
      1500 грн.
  3. Gunselot

Gunselot Oberschütze

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8