НКВД п/я №100

Discussion in 'Спецслужби СРСР' started by Gunselot, May 15, 2019.

1. Gunselot

Gunselot Oberschütze

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    5
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    12
    Доброго дня. Купив собі художню книжечку 1938 року видання, а в ній овальний штамп: "НКВД БИБЛИОТЕКА Почтовый ящик №100". І 5 різних бібліотечних номерів, написаних чорнилом. Стан книги задовільний, хоча вона одного разу побула у воді. Бібліотечні формуляри акуратно зрізані лезом.

Облазив Інтернет - знайшов 4 військові частини часів ДСВ, яким присвоювали п/я №100: 29 легкая танковая бригада, 169 медсанбат, 39 скоростной бомбардировочный авиационный полк та 461 артиллерийский полк.

Як я зрозумів, всі вони належали до армії, а не НКВД.

Питання: де і у кого можна дізнатися, якій військовій частині НКВД присвоїли п/я №100?

2. Интересные лоты

1. Im Angriff und im Biwak" (В атаці та біваку) Це друга з чотирьох невеликих книжок серії "V...
      950 грн.
    2. 1 видання, 1 випуск (0 -100 тис.). Присвята-побажання швидкого одужання з рукописним текстом “Reul b...
      1350 грн.
    3. Вашему вниманию мега редкий предмет чудом дошедший до наших дней, агитационный плакат РОА. Этот плак...
      15000 грн.
    4. "Fliegende Front" (Літаючий Фронт), Видавництво Verlag "Die Wehrmacht", Berlin....
      4250 грн.
    5. Рідкість!!! Книжка не була у використанні, складська. Керівництво з військового лідерства та управл...
      1450 грн.
  3. Gunselot

Gunselot Oberschütze

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    5
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    12
    Не з'явилося ніякої інформації за рік?

4. Gunselot

Gunselot Oberschütze

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    5
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    12
    Знову підіймаю питання, раптом хтось знає.