До вашої уваги . Ніж з клинком із сталі К110. Ця корозійностійка, тверда і зносостійка сталь австрійсько-шведського концерну Bohler-Undeholm користується заслуженою популярністю в ножовому виробництві. Автор клинка майстер Руслан Догодін (Маріуполь). ТТХ: довжина клинка 110 мм, ширина 30 мм, товщина в обусі 3 мм, клинок має фальшлезо, спуски прямі, фініш: сатин. Загальна довжина ножа 245 мм. Руків’я: гранадільо, проставка: венге, больстер: латунь. За рахунок високих прямих спусків і зведенню в 0,2-0,3 мм ніж дуже різучий. Надійний, міцний. Його властивості оцінять усі любителі активного відпочинку на природі. За бажанням ніж можна укомплектувати ножнами із шкіри. Ціна 1100 грн.
а с ножнами? а какие они будут ? качество пошива , окраса ? поймите правильно мои вопросы .. фото примера работ можно?
Ножни класичні, брав на Ножарі. Але вони ідеально підійшли і за кольором і за розміром. ТТХ Загальна довжина: 220 мм. Ширина горловини: 20 х 45 мм. Виготовлені зі шкіри товщиною 3 мм, прошиті товстою ниткою. Підвіс вільний. Шкіра має водовідштовхуюче фінішне покриття, не потребує додаткового фарбування чи просочення оліями або маслами. Коричневого кольору. Вартість 165 грн
Камрад , я скинул фото другу. Он на даче ). Если" горит и"второй резервистбрезервист нож- я конечно отступлю.
Если первый резервист откажется, я заберу с ножнами. Итоговую цену вместе с реквизитами на оплату прошу в ЛС.