ПРОДАНО Ніж «Боуї по Українськи»! Местоположение - Херсон. Дмитрий - Киевстар 0675528255, МТС 0997924674 Всім шанувальникам вітчизняного автопрома з ручкою кпп «РОЗОЧКА» присвячується) – зустрічайте ніж «Боуї по Українськи»! А чом би і ні, я вважаю це мистецтвом, хоча і своєрідним. Алеж тільки гляньте – з таким ножем Ви і Рембо і Командос і Данді в одній людині! Які форми, а який розмір!!!!!!! З таким ножем запитати котра година у сусіда о 12 ночі зовсі нормально. Або зайти до хліва, а там хряк вже й сам заколовся)). Цікава і солідна річ на подарунок заядлому ножеману, коллекцiонеру ножів, м,ясару або людині з розумінням гумору. Іще я певен, що людей у яких все є, такий подарунок здивує на все життя)). Незважаючи на гумор, ТТХ! Повна довжина – 460 мм Довжина руків,я – 170 мм Товщина руків,я - 40 мм Товщина леза – 2 мм Матеріал леза якась нержавіюча сталь Матеріал руків,я – епоксидка з декоруванням, 3D троянди Ніж не новий, але в дуже гарному стані, майже без особливих дефектів. Красивенний холЄра, і на диво, різучий! У підсумку - Береш у руки, маєш річ!!! – ГАРАНТУЮ! Вартість такого єксклюзиву – 500 грн