Добрий вечір шановні форумчани. На дні німецького бліндажа ПСВ знайшов ось такий гудзик . Хто в курсі , прошу прокоментувати до якого мундьора він міг пришиватись , якому фону належав , ну і що може вартувати . Наперід вдячний .
Ліврейний поч. 20 ст., пришивався до лівреї, можливо німецький, належав фону на букву "А", виробник бельгійський, "скока?" - в іншому розділі
Не ливрейная. Корона королевская ,а не титулованная. Хотя и не нашёл её эквивалента, но скорее-всего шефского полка короля Бельгии Альберта I
Стесняюсь спросить, а шо, при королевских дворах ливреи не носили? http://www.buttonarium.eu/kolekcja/guzik/3282
В місці , де знайдений гудзик ,разом з німцями стояв Бельгійський підрозділ . Раніше там викопував різні , саме Бельгійські предмети амуніції , монети і т.п. , але не думав , що такий елітний полк. В лівреях там точно не ходили .
На позиціях і не таке мона знайти. Ссилку вище дивились? Монограма данського короля Крістіана X. Але чогось записали в ліврейні, а не шефські.
Ви мені голову повністю закрутили. Вище писали , що виробник бельгійський , тут також прокометували , що це полк бельгійського короля Альберта I , а при чому тут Данія .Монограма данського короля Крістіана X, а на монограмі гудзика буква А, і що означають шефські . Я в цих специфічних питаннях не спеціаліст , моє хоббі копати . Ті знахідки , що мені подобаються , залишаю собі , що мені не в тему , виставляю на аук , щоб компенсувати затрати на коп . На обговорення виставив , щоб правильно назвати лот , визначитись з ціною , ну і щоб потенційний покупець знав , що він купляє.
Данія, при тому, що вона ідентична по стилю, і не "шефська", як тут писали. А з приводу "копати" , тож трохи треба і клепку (логіку) розвивати. Лот назвіть "Гудзик з короною та літерою "А".