Непоганий початок Нового року... ✌ Сьогодні, 04.01.20, вирив у нашому місцевому ліску ось такий ножичок. Майже впевнений, що це німецький 2 світової війни (наприклад, ніж розвідника чи ін.), але, можливо, помиляюсь. І як його можна нормально витягнути, щоб не розвалити чохол...? Підкажіть, пліз, буду вдячний...!!! З повагою, YE_Suhov
Відмінна знахідка! Якщо не помиляюсь, це окопний ніж Puma Solingen Як витягнути підкажуть специ. Мої вітання!
Поздравляю с находкой. Запшикайте ВДхой. Возьмите пакет,и запшиканый обильно нож,умотайте плотно пакетом и скотчем,герметично. Только рукоять не мотайте,а то накладки уйдут. И на теплую батарею,переодически доставать и шевелить и пшыкать. А вот по накладка не подскажу,как сохранить,они из рога?
Так поставте в соляру вертикально, в обрізану бутилку, так щоб рукоятка була в повітрі. І періодично витягуйте, постукуйте по ножнах, з часом він вийде
Ну ручку можна не занурювати Наприклад керосин має сильно проникаючу дію і я думаю лезо би скоро вилізло після бані
Для продавця тут рулетка така сама як для покупця Буде клин в стані то піде дорого Небуде клина то .....розчарування
як на мене то будуть за такий рарік торгуватись добряче, навіть не витянутого з ножен. особисто моя думка. Та важко втриматись, щоб не витянути, головне аккуратно
Все таки то не пістолет якого тре знати як розбирати чи гвинтівка? Думаю справитись можна Обережно ,без фанатизму звичайно Тай дійсно втриматись від такого важко.